placeholder

Kategórie

Ovládni Facebook a dosiahni virtuálnu dominanciu

profile icon
tomas08
placeholder
(11)
offline

Prehľad

Cena70,00 €
Doručenie do3 dní
Počet
1

Popis

“Facebook je už mŕtvy”.  Toto hovorí veľa ľudí, žiaľ aj marketérov. Prirovnal by som to k dobe, keď facebook u nás začínal a nikto nevedel ako to tam funguje. Vedeli ste však, že podľa štatistík datareportal, má facebook stále najviac užívateľov či už vo svete alebo aj na Slovensku ? 

To je len jeden z dôkazov, že nie je namieste odpisovať ho a veľa potenciálnych zákazníkov môžete nájsť práve tu, keďže väčšina sa sústredí na iné sociálne siete, kde je už pretlak obsahu.

NEBUDŤE ako väčšina a zverte mi správu vašej firemnej stránky aby sme ju oživili a ukázali ľudom, že nezabúdate ani na ľudí, ktorí sú na Facebooku a môžu mať veľký záujem o vaše produkty/služby

Cena zahŕňa 8 príspevkov mesačne (podľa dohody sa to rozdelí medzi príbehy a príspevky). 

Najprv Vám vytvorím 2 príspevky na ukážku aby ste videli v akom smere sa to bude hýbať.

Skúsenosti a časť portfólia si môžete pozrieť v mojom profile. Ďalšie rád zašlem v správe. 

Inštrukcie

Pred objednaním ma prosím kontaktujte

Budem potrebovať:

  • Vašu predstavu
  • prístup do facebook účtu/nastavenie administrácie pre prístup do tej mieri, aby bolo možné vykonávať prácu plnohodnotne
  • phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

    O predajcovi

    Teší ma, som Tomáš a pracujem ako freelancer, ktorý podnikateľom pomáha vyhnúť sa vyhoreniu kvôli rutinným úlohám, na ktoré nemajú čas alebo ich nedokážu sami urobiť. Venujem sa prevažne úlohám ako je správa sociálnych sietí - čo zahŕňa vytvorenie kompletného obsahu a grafiky, rovnako aj samotnému copywritingu či grafike zvlášť. Dokážem Vám však pomôcť aj so záležitosťami od administratívy, technickej emailovej podpore, či lepšej organizácie Vášho času. Viac ako 7 ročné skúsenosti z rôznych oblastí Vám dávajú istotu zodpovednosti a kvalitne odvedenej práce, na ktorej si zakladám neustále. Časť portfólia si môžete pozrieť v profile, zvyšok rád pošlem v správe.

    aktívne objednávky 0
    krajina Slovenská Republika
    jazyk Slovenský
    registrácia 29. 7. 2015
    hodnotenie 100.00%
    predaj 0