placeholder

Kategórie

Zodpovedná správa TWITTER účtu

profile icon
tomas08
placeholder
(11)
offline

Prehľad

Cena70,00 €
Doručenie do2 dní
Počet
1

Popis

Aktivita na sociálnych sieťach je dnešnej dobe nevyhnutnosť ako zostať konkurencie-schopný a nestratiť zákazníkov, či naopak priviesť ďalších. Často sa však stáva, že ľudia na to nemajú čas popri podnikaní a nakoniec môže nastať až vyhorenie

Pomôžem Vám so správou firemného Twitter účtu/stránky a vytváraním kvalitného obsahu na pravidelnej báze a komunikácie so zákazníkmi, čím Vás odbremením od činnosti, ktorá by Vás stála pravdepodobne veľa času a stresov, ktorý namiesto toho môžete venovať na efektívnejšie činnosti v podnikaní či prípadne koníčkom a rodine. 

Twitter je veľmi podceňovaný medzi podnikateľmi a môže slúžiť ako skvelý nástroj na prezentáciu najmä ak chcete ísť s kožou na zahraničný trh.

Práca spočíva vo vytvorení účtu (ak ho nemáte)  pridávaní príspevkov (10mesačne) ( k tomu patrí kompletné vytvorenie textu a grafiky) a v komunikácii s fanúšikmi/zákazníkmi. 

Skúsenosti a časť portfólia si môžete pozrieť v mojom profile.

Inštrukcie

Pred objednaním ma prosím kontaktujte

Budem potrebovať:

  • Vašu predstavu
  • prístup do twitter účtu/nastavenie administrácie pre prístup do tej mieri, aby bolo možné vykonávať prácu kvalitne
  • phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

    O predajcovi

    Teší ma, som Tomáš a pracujem ako freelancer, ktorý podnikateľom pomáha vyhnúť sa vyhoreniu kvôli rutinným úlohám, na ktoré nemajú čas alebo ich nedokážu sami urobiť. Venujem sa prevažne úlohám ako je správa sociálnych sietí - čo zahŕňa vytvorenie kompletného obsahu a grafiky, rovnako aj samotnému copywritingu či grafike zvlášť. Dokážem Vám však pomôcť aj so záležitosťami od administratívy, technickej emailovej podpore, či lepšej organizácie Vášho času. Viac ako 7 ročné skúsenosti z rôznych oblastí Vám dávajú istotu zodpovednosti a kvalitne odvedenej práce, na ktorej si zakladám neustále. Časť portfólia si môžete pozrieť v profile, zvyšok rád pošlem v správe.

    aktívne objednávky 0
    krajina Slovenská Republika
    jazyk Slovenský
    registrácia 29. 7. 2015
    hodnotenie 100.00%
    predaj 0