placeholder

Kategórie

Ja spravím 3D tlač na kvalitnej BambuLab

profile icon
TomasKuka
offline

Prehľad

Cena3,50 €
Doručenie do7 dní
Počet
1

Popis

Cena je 3,50€ za hodinu tlače.

Vyrobím ti akýkoľvek jednofarebný diel z materiálov ako PLA, PETG či ABS.  Disponujem 3D tlačiarňou od firmy BambuLab, model P1S. Tieto tlačiarne sa dostali v súčasnosti významne do popredia oproti konkurencii. Ich rýchlosť a kvalita je skutočne znamenitá. PLA je azda najbežnejší materiál ktorý sa používa v rôznych farebných prevedeniach. Degraduje pri dlhšom kontakte s vodou a má nižšiu odolnosť ostatným materiálom. PETG je odolnejší materiál ktorý má zvýšenú odolnosť voči nárazom a vode. ABS je huževnatý a odolný materiál ktorý disponuje aj odolnosťou voči väčšiemu teplu či chladu oproti iným materiálom. Aditívna výroba (3D tlač) má schopnosť pretvoriť nápad do fyzickej podoby. Vďaka nej je možné vyrobiť takmer akýkoľvek diel podľa modelu. V súčasnosti je čoraj viac obľúbená a populárna.

Inštrukcie

Zašleš mi stl. súbor (model tvojho výrobku) a následne sa dohodneme na požadovaných parametroch pre tlač podľa úcelu súčiastky.

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

O predajcovi

Ahoj Kto som? - Som technický typ ktorý sa zaujíma o inovatívne technológie - Zaujímam sa o 3D tlač - Modelujem v CAD - Študujem na ING stupni na UNIZA - Strojnícka fakulta - Odbor automatizované výrobné systémy.

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 7. 3. 2024
hodnotenie 0.00%
predaj 0