placeholder

Kategórie

Ja budem váš Social media manager - 12 príspevkov

profile icon
topkreativec
placeholder
placeholder
(395)
offline

Prehľad

Cena229,00 €
Doručenie do4 dní
Počet
1

Popis

Sociálne siete patria v súčasnosti medzi najdôležitejšie a najefektívnejšie marketingové nástroje. Organizácie, ale aj jednotlivci ich využívajú k ovplyvňovaniu svojho obecenstva, lepšej komunikácií a v neposlednom rade na zvýšenie ziskov. 

Ako odborník Vám ponúkam profesionálne spravovanie sociálnej siete Facebook, Instagram, Pinterest, TikTok, LinkedIn na 1 mesiac, pre ktoré vytvorím kvalitný a kreatívny súbor príspevkov. Cieľom je zaujať Vašich fanúšikov, a to dosiahneme vďaka pravidelnému uverejňovaniu pútavého contentu. Cieľom je zvýšiť počet likeov, komentárov, zdieľaní, uložení, followerov a ziskov! 

Služba obsahuje:

·  12  príspevkov mesačne (klasické posty aj reels - závisí od požiadaviek klienta)

·  12  príbehov mesačne

·  Tvorba grafiky

·  Copywriting

·  Analýza konkurencie

·  prieskum a aplikovanie správnych hashtagov

·  mesačný report s výsledkami

·  návrhy a zlepšenia

 

Suma na 30 dní - 229 EUR /vytvorím content plan s dodaním do 4 dní/

Dlhodobá spolupráca možná. 

Inštrukcie

Venujem sa správe sociálnych sietí podnikov či influencerov v rôznych oblastiach. Aktuálne spravujem sociálne siete zo sveta motivácie, osobného rozvoja, stavebníctva, nehnuteľností, cestovného ruchu, classy životného štýlu, módy, kryptomien a zdravých potravín. Na nové výzvy a novú spoluprácu sa vždy teším :-) 

·  Prístup na spravovanie Vášho konta na sociálnej sieti.

·  V prípade Vášho záujmu Vám môžem vytvoriť logo, brožúry, darčekové kupóny či iné propagačné materiály.

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

Hodnotenia

(1)
user

Klara.Stasova

som spokojný

O predajcovi

Ahojte! Pracujem ako profesionálny copywriter a online marketér už vyše 8 rokov (viem poskytnúť portfólio). Mám široké spektrum záujmov a skúseností, ktoré mi pomáhajú tvoriť kvalitný obsah a prepájať súvislosti, preto mi nerobí problém vytvoriť článok na akúkoľvek tému. V oblasti copywritingu sa venujem najmä tvorbe odborných textov (podklady pre bakalársku, diplomovú alebo semestrálnu prácu), mám však kreatívneho ducha a nerobí mi problém vytvoriť PR článok či predstavenie Vášho produktu. Svoju prácu vykonávam zodpovedne, spoľahlivo a hlavne v súlade s deadlinom. Milujem nové výzvy, čo neviem sa rýchlo naučím a napredujem ďalej. Rád rozbieham nové projekty, kde môžem využiť svoju kreativitu. Sociálne siete a tvorba pozitívnych vzťahov s verejnosťou ma baví, copywriting napĺňa a marketing definuje. Svojim klientom poskytujem 100% kvalitné služby, ak hľadáte pomoc, ste na správnom mieste. V prípade záujmu ma prosím kontaktujte súkromnou správou. Ďakujem a teším sa na spoluprácu :-)

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 16. 6. 2020
hodnotenie 100.00%
predaj 1