placeholder

Kategórie

FULL SEO mesačná kampaň

profile icon
tristate
placeholder
placeholder
(1542)
offline
placeholder

Prehľad

Cena49,00 €
Doručenie do30 dní
Počet
1

Popis


V rámci tejto služby získate kompletnú mesačnú off page starostlivosť pre vaše webové stránky. Táto služba kombinuje overené metódy,ktoré pomôžu v hodnotení vo vyhľadávačoch.
Prečo si ma vybrať? Mám dlhoročné skúsenosti v oblasti digitálneho marketingu. Mám skúsenosti aj s vysoko konkurenčnými kľúčovými slovami,ktorým som pomohol zobrazovať sa na prvých miestach vo vyhľadávaní. Táto služba je pre tých, čo chcú mať kampaň „bez starosti“.
Čo získate prostredníctvom tejto služby?

- Vysokokvalitné spätné odkazy – získané pomaly, v priebehu niekoľkých dní.
- Optimalizácia stránky - optimalizácia webových stránok pre cielené kľúčové slová, ktoré chcete zaradiť.
- Pr články pre váš blog.
- Odbornú pomoc pri riešení problémov


Objednajte si dnes pre profesionálnu a off-page SEO optimalizáciu, ktorá vytlačí vaše webové stránky na vrchol - kontaktujte ma pre akékoľvek otázky!

Inštrukcie


link na vašu stránku

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

Hodnotenia

(64)
1 / 13
user
Majo14
som spokojný
user
Majo14
som spokojný
user
jandula
som spokojný
user
jandula
som spokojný
user
Xamine
som spokojný

O predajcovi

Hľadáte riešenia, ktoré vás dostanú na prvé miesta vo vyhľadávaní? Aktívne sa venujem SEO optimalizácii a on-line marketingu. Ponúkam overené SEO postupy, ktoré pomôžu aj vašej web stránke k zlepšeniu vo vyhľadávaní. Mám množstvo pozitívnych hodnotení a rád sa s vami podelím o svoje skúsenosti, pri ceste za úspechom. - priebežná SEO optimalizácia - vstupná a priebežná analýza stránky - vypracovanie textov, nadpisov, popisov - návrh kľúčových slov a fráz - sledovanie konkurencie a jej analýza - komplexný on-line marketing - linkbuilding - vlastné PR magazíny a katalógy stránok - copywriting - SEO optimalizácia on - off page - SEO poradenstvo - vypracovanie ponuky na mieru - predajné texty pre produkty a kategórie produktov

aktívne objednávky 2
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 4. 8. 2012
hodnotenie 99.61%
predaj 64