placeholder

Kategórie

Nafotím Vám fotku do bazáru

Prehľad

Cena18,00 €15,00 €bez DPH
Doručenie do2 dní
Počet
1

Popis


FOTKA PREDÁVA - je to naozaj tak. Ak sa chcete zbaviť nejakého nepotrebného kúsku, máte väčšiu šancu, ak je produkt lákavo odfotený.
Na fotenie do bazárov používam profesionálnu techniku a fotografie upravujem - ešte nikdy sa mi nestalo, žeby sa ponúkaná vec nepredala v priebehu 2-5 dní, dokonca niekedy aj hneď :)
V cene je zahrnutých 5 fotografií s úpravou v najvysšej kvalite 
Dodanie do 48hodín

Inštrukcie

  1. Napíšte mi, o aký produkt sa jedná ( oblečenie, elektronika, obuv, autá, doplnky…)
  2. Navštívite ma, poprípade ja Vás so svetlami a profesionálnym vybavením
  3. Fotografie Vám upravím a zašlem 

 
phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

O predajcovi

Som študentkou fotografie a multimédií na vysokej škole v Prahe. Od strednej školy sa venujem dokumentárnej a reportážnej fotografií, momentálne už profesionálne svadobnej fotografií a iným spoločenským eventom. Mimo svadobnej sezóny sa venujem najmä portrtétom či produktovej fotografií. Okrem samotného fotenia Vám viem poskytnúť aj retuš fotografií, či montáž. Zvládam grafické práce ako príspevky na sociálne siete, reklamné bannery, oznámenia, plagáty, vizitky a pod. Dbám najmä na ich vizuálny súlad a estetickú stránku. Vytvorím Vám fotoobrazy, fotoknihy, fotoalbumy, kalendáre, koláže, nálepky a všetky podobné fotodarčeky a fotodekorácie. Spolupráce : ALO DIAMONDS, Bratislavské módne dni, Magazín Slovenka

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 14. 3. 2020
hodnotenie 0.00%
predaj 0