placeholder

Kategórie

Kvalitné články, aj po anglicky

Prehľad

Cena7,00 €
Doručenie do5 dní
Počet
1

Popis

Okrem slovenčiny mám v malíčku aj angličtinu, a ponúkam nápadité, neokukané texty, články, PR články ale aj odborné veci v týchto dvoch jazykoch. Môžete sa spoľahnúť na originalitu, rýchlosť dodania a texty, ktoré predávajú. Mám za sebou roky písania, stovky publikovaných textov a veľa hodnotení od spokojných klientov.

Inštrukcie

Skutočne dobrý pomer cena - kvalita, a pri dlhodobej spolupráci alebo väčšom objeme práce sa vieme dohodnúť aj na zľave. 7 eur za 1 normostranu.

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

O predajcovi

Každému, kto zavíta na môj profil prajem úspešný deň! Na začiatok by som rada povedala niečo o sebe. Volám sa Veronika, a dlhé roky pracujem ako freelance redaktorka, editorka, prekladateľka, copywriterka a učiteľka Angličtiny. Viac ako 15 rokov žijem v zahraničí, momentálne v tureckom Istanbule. Mám dlhoročné skúsenosti s písaním, potrebné vzdelanie a cerfitikáty. Písala som pre mnohé magazíny, cez odborné články až po autorské rozhovory. V Angličtine som na úrovni Native speaker (TEFL diplom z USA). Na vyžiadanie rada poskytnem svoje portfólio. Mám flexibilný pracovný čas, som orientovaná na detail, prácu doručím vždy načas a samozrejme môžem poskytnúť referencie od spokojných klientov. Mám veľký všeobecný prehľad v rôznych oblastiach, a vážim si lojálnu spoluprácu.

aktívne objednávky 0
krajina Turecko
jazyk Slovenský
registrácia 15. 8. 2020
hodnotenie 100.00%
predaj 0