placeholder

Kategórie

Kompletná správa Facebooku a Instagramu spolu s nastavením reklamných kampaní

Prehľad

Cena250,00 €
Doručenie do5 dní
Počet
1
Dodatočné služby
60,00 €

Popis

Je pre vás správa sociálnych sietí skôr starosť ako radosť? Hľadáte niekoho, kto si “vezme do parády” Váš Facebook a Instagram a Vy sa nebudete musieť o nič starať? 

Ponúkam kompletnú mesačnú správu Facebooku a Instagramu vrátane nastavenia reklám v Business Manager.

Keďže je pre mňa podstatná vhodne nastavená stratégia, ťažko sa mi píše presný počet príspevkov a stories. Mojim cieľom je vďaka správe sociálnych sietí zvýšiť počet nových potenciálnych zákazníkov, navýšiť predaje, budovať kvalitnú komunitu a povedomie o značke. Podstatná je správna kombinácia a počet príspevkov a stories so správne nastavenou reklamou.

Čo môžete odo mňa čakať?

  • návrh feedu
  • mesačný/týždenný plán príspevkov a stories podľa dohody
  • tvorba príspevkov a stories - graficky spracované podľa jednotného vizuálneho štýlu
  • správa komentárov a správ
  • nastavenie reklám v Business Manager s vhodne zvoleným cieľom (konverzie, dosah, interakcie apod…)
  • mesačný report
  •  

    Inštrukcie

    Budem potrebovať prihlasovacie údaje k profilom, stanovenie budgetu na reklamu… všetko závisí od typu vášho biznisu, rada poradím. Podrobnejšie informácie by sme spolu prekonzultovali.

    Prosím pred kúpou ma kontaktujte, aby sme si vedeli dohodnúť detaily. Mojim cieľom je, aby ste boli spokojní a boli splnené Vaše očakávania.

    phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

    O predajcovi

    Mám vyštudovanú marketingovú komunikáciu a viac ako 5 ročnú prax v oblasti marketingu, ktorý milujem. Pracovala som ako senior marketing špecialistka a neskôr ako marketigová manažérka. Pracovné skúsenosti mám v rôznych oblastiach marketingu, no ak by som mala vybrať tie, ktorým sa najviac venujem, sú to: sociálne siete, e-mail marketing a copywriting. Preto pokiaľ hľadáte niekoho, kto vám pomôže so spravovaním profilov a tvorbou reklám na sociálnych sieťach, tvorbou e-mailingových kampaní či písaním článkov a iných reklamných textov, rada sa s vami spojím a prekonzultujem možnú spoluprácu.

    aktívne objednávky 0
    krajina Slovenská Republika
    jazyk Slovenský
    registrácia 4. 11. 2023
    hodnotenie 0.00%
    predaj 0