placeholder

Kategórie

napíšem nápis na šerpu

profile icon
Vitaj.u.Janet
(1)
offline

Prehľad

Cena4,00 €
Doručenie do3 dní
Počet
1

Popis

Napíšem nápis na šerpu. Šerpa pre birmovanca alebo pre mladomanželov. Na písanie používam štetec špeciálne farby určené na textil.

Inštrukcie

inštrukcie

  • aký text
  • akou farbou sa má písať
  • veľkosť, dĺžka, farba podkladu na ktorý sa bude písať. Podklad môže byť vami dodaný, alebo ho zabezpečím podľa želania (po dohode, nakoľko sa cena navýši o zakúpený materiál)
  • cena je za farbu a napísanie textu. (t.j. dĺžka textu -   meno a priezvisko)
  • phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

    O predajcovi

    Vitaj :) Som kreatívna a tvorivá. Zodpovedne sa chopím každého zadania a promptne ho riešim. Za veľmi dôležitú považujem komunikáciu. Neváhaj a pýtaj sa:) Čím skôr a podrobne zistím s čím viem pomôcť, tým skôr to bude spravené. .... R U Č N Á.... P R Á C A:.... - píšem maľujem na textil podľa zadania. (šerpu pre birmovanca, nevestu a ženícha, prípadne iný nápis. Rovnako nápis alebo obrázok na tričko, tenisky alebo iný kus oblečenia) - maľujem na stenu, bránu (vodou riediteľnou farbou alebo syntetikou).... A R A N Ž O V A N I E :.... - spravím čelenku, pierko alebo šerpu .... PR Á C A... S ... G R A F I K O U :.... - pripravím podklad pre tlač trička, šálky, pera prípadne iného predmetu - spravím plagát, leták, vizitku

    aktívne objednávky 0
    krajina Slovenská Republika
    jazyk Slovenský
    registrácia 5. 10. 2023
    hodnotenie 100.00%
    predaj 0