placeholder

Kategórie

Retiazka na cumlík s hryzátkom a mušelínovým slintáčikom

profile icon
VlaJan80
offline

Prehľad

Cena22,00 €
Doručenie do5 dní
Poštovné2,70 €
Počet(5 na sklade)
1

Popis

Na želanie viem vyrobiť set retiazky na cumlík s nápisom BABY alebo s menom dieťatka (na požiadanie) s hryzátkom a s mušelínovým slintáčikom / šmudláčikom, pre chlapca aj dievča. Retiazka a hryzátko sú vyrobené zo silikónových, háčkovaných a drevených korálok a klipov rôznych farieb a tvarov (v závislosti od aktuálne dostupného materiálu). Slintáčik / šmudláčik je ušitý z jemného mušelínu. Set je vhodný ako darček k narodeniu, krstu, narodeninám, či inému sviatku. 

Dodávam zabalené v darčekovej papierovej krabičke. 

Korálky sú navlečené na pevnej polyesterovej šnúrke odolnej voči pretrhnutiu.

Drevené korálky sú bez škodlivín a zodpovedajú zákonným pravidlám smernice DIN-EN 71-3. 

Silikónové korálky sú vyrobené zo zdraviu nezávadného a odolného potravinárskeho silikónu (bez BPA, olova, kadmia, ftalátov, PVC a bez ortuti, 100% netoxické).

Inštrukcie

Uveďte prosím Vaše preferencie: preferované farby korálok a mušelínu, tvar klipu (na uchytenie na oblečenie), tvar hryzátka, požadované meno dieťatka (max. 8 znakov)

Čas výroby závisí od aktuálnej dostupnosti materiálu na tvorenie, ak budem musieť doobjednať materiál, čas dodania sa o to predĺži. 

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

O predajcovi

Som všestranný a kreatívny človek, ktorý má za sebou 11 rokov skúseností s prácou vo farmaceutickom priemysle, ale aj niekoľkoročné skúsenosti ako marketingový koordinátor. Poradím si aj so všetkými administratívnymi prácami, s ktorými mám tiež dostatok skúseností. Viem komunikovať v angličtine (slovom aj písmom) na stredne pokročilej úrovni. Momentálne pracujem na živnosť, takže môj pracovný čas je dosť flexibilný. Medzi moje veľké hobby patrí aj grafika, som grafik samouk, ale mám už viacero skúseností so spracovaním rôznych grafických návrhov ako sú návrhy loga, návrh vizitky, pozvánky, letáku, brožúrky, plagátu, certifikátu, zákazníckej kartičky a pod. Ďalším mojim veľkým hobby je hand-made tvorba (najmä korálkovanie a strojové šitie), ktorou si tiež občas privyrobím.

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 25. 1. 2024
hodnotenie 0.00%
predaj 0