placeholder

Kategórie

Pomôžem ti zvládať život

profile icon
Waerwulf
placeholder
(147)
offline

Prehľad

Cena25,00 €
Doručenie do10 dní
Počet
1

Popis

Ahoj. Ak toto čítaš, zrejme ťa zaujal môj prekvapivo smelý nadpis. Sľubujem vzdušné zámky za smiešnych 25 eur. Máš šťastný deň. :)

Našiel si ten pravý inzerát, hoci si ho nehľadal. Poďme tie éterické zámky postaviť z tehál, tu na zemi, medzi ľuďmi, kde sa všetko odohráva. Spolu.

Nezáleží na tom, či si majiteľ firmy, živnostník, alebo mamička na materskej. Trápenia máme všetci. Niečo o tom viem. Som mladý vyštudovaný psychológ, ktorého naozaj zaujíma to, čo mu druhí hovoria. Dokážem ti to počas 60 minút trvajúceho video hovoru:

  • vypočujem si ťa
  • poradím ti
  • pomôžem ti získať nový náhľad na tvoju situáciu
  • pomôžem ti upratať si vzťahy
  • naučím ťa relaxovať
  • + preberiem s tebou čokoľvek, čo ťa bude ťažiť a trápiť. Máš moje slovo. :)

    Inštrukcie

    Verím, že inštrukcií dostávaš v práci viac než dosť. Ja ťa nimi zaťažovať nebudem. :)

    Využijem však priestor, aby som ťa informoval, že prvá hodina rozhovoru s psychológom, dokonca už len samotná predstava duševnej práce na materiáli, na ktorý by sme radšej zabudli, v tebe môže vyvolať nepríjemné pocity.

    To je presný opak úľavy, ktorú si človek od návštevy psychológa sľubuje. No môžem ťa uistiť, že je to bežný jav a časom pominie. Časom sa budeš cítiť lepšie než kedykoľvek predtým.

    phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

    O predajcovi

    Som chalan z Bratislavy, ktorý sa popri štúdiu venuje tomu, čo ho baví najviac - písaniu a grafickej tvorbe. Inšpiráciu nachádzam v krásnej literatúre, filmoch, výtvarnom umení či prostom sledovaní billboardov cestou na dovolenku. Tradičnej maľbe sa venujem od detstva, digitálnej maľbe som podľahol zhruba pred ôsmimi rokmi. Približne v rovnakom čase som objavil aj svoju záľubu v písaní článkov, poviedok a príbehov, pričom dnes sa špecializujem na písanie prózy, poézie a reklamných článkov a popisov. Nebránim sa však novým výzvam, preto budem rád, ak ma budete kontaktovať s rozličnými, možno aj netradičnými požiadavkami, ktoré by ste si od nikoho iného netrúfli žiadať. Som komunikatívny a naklonený každej spolupráci. Svoju prácu beriem seriózne a nikdy ju neopúšťam, kým nie je hotová podľa najlepšieho vedomia a svedomia.

    aktívne objednávky 1
    krajina Slovenská Republika
    jazyk Slovenský
    registrácia 26. 7. 2019
    hodnotenie 100.00%
    predaj 0