placeholder

Kategórie

Grafické práce - pútavý billboard pre tvoju firmu

profile icon
webdesignRP
(23)
offline

Prehľad

Cena15,00 €
Doručenie do3 dní
Počet
1

Popis

Originálny a atraktívny dizajn, ktorý vás odliší od konkurencie. Získajte pozornosť svojich zákazníkov s jedinečným designom. Tvorba pútavých billbordov. Pre bližšie info ma neváhajte kontaktovať. Cena je uvedená za kompletný design k Vašej spokojnosti, posielam vždy aspom 2 návrhy, aby ste si mohli vybrať.

Inštrukcie

Budem potrebovať logo, texty, obrázky vo vysokom rozlíšení najlepšie s transparentným pozadím ak sa jedná o prvky alebo osoby…už to čo chcete mať na billboarde…presné rozmery ktoré budete potrebovať.

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

Hodnotenia

(1)
user
kemper28
Rýchle dodanie, kreatívne myslenie, príjemná komunikácia a pekná práca. Ďakujeme

O predajcovi

Venujem sa tvorbe web-stránok, webdesign vytváram pomocou redakčného systému wordpress - jednoduché, profesionálne vyzerajúce stránky, ktoré zaujmú potencionálneho zákazníka. Každý design je jedinečný, snažím sa vždy vytvoriť web podľa predstáv, aby spokojnosť bola na oboch stranách. Garantujem vrátenie peňazí v prípade nespokojnosti, ale verím, že vždy sa dá dohodnúť a vyhovieť, takže ak máte záujem o stránku, plagát, leták alebo iné grafické služby ktoré Vám pomôžu reprezentovať firmu, kľudne sa mi ozvite!

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 28. 2. 2024
hodnotenie 100.00%
predaj 1