placeholder

Kategórie

Nová webstránka pre tvoju firmu

profile icon
webdesignRP
(23)
offline

Prehľad

Cena130,00 €
Doručenie do7 dní
Počet
1

Popis

Špecializujem sa na tvorbu moderných a pútavých webových stránok pre vaše podnikanie.S mojou tvorbou stránok môžete očakávať nielen atraktívny dizajn, ale aj intuitívnu navigáciu a výkonné funkcie, ktoré zabezpečia, že vaša stránka bude nielen priťahovať pozornosť, ale aj konvertovať návštevníkov na zákazníkov. Stránka bude vytvorená v redakčnom systéme wordpress takže si ju môžete pohodlne editovať. V cene je zahrnuté - nahratie redakčného systému wordpress u vášho poskytovateľa domény (hostingu) vytvorenie grafickej šablóny s nahratím textu a obrázkov, ktorý mi dodáte. Prelinkovanie na sociálne siete. Štandardne menu stránku s 5 položkami, ak potrebujete viac stránok v menu aj s podstránkami, vytvorím ponuku priamo na mieru. Ak máte záujem o eshop, kontaktujte ma. Každá stránka je iná, preto ma kontaktujte predtým ako si objednáte moju službu, aby sme zvolili optimálne riešenie. Referencie na moje portfólio web stránok na vyžiadanie , kľudne sa môžete nimi inšpirovať.

Inštrukcie

Budem od Vás potrebovať prihlasovacie údaje (k hostingovemu poskytovatelovi, treba mať kúpenú doménu a hosting aspom o veľkosti 1GB) na vytvorenie redakčného systému WordPress na Vašej doméne, názvy menu položiek, obrázky, texty, logo, názvy soc. sietí ak ich chcete prelinkovať a pod..v podstate to čo chcete mať na svojej stránke.

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

Hodnotenia

(4)
user
fyziokatka
som spokojný
user
fyziokatka
Som spokojná , ako vždy.
user
AdaSinger
som spokojný
user
gugezzz
veľmi spokojný, naozaj profesionálny prístup a môžem len odporučiť. ďakujem

O predajcovi

Venujem sa tvorbe web-stránok, webdesign vytváram pomocou redakčného systému wordpress - jednoduché, profesionálne vyzerajúce stránky, ktoré zaujmú potencionálneho zákazníka. Každý design je jedinečný, snažím sa vždy vytvoriť web podľa predstáv, aby spokojnosť bola na oboch stranách. Garantujem vrátenie peňazí v prípade nespokojnosti, ale verím, že vždy sa dá dohodnúť a vyhovieť, takže ak máte záujem o stránku, plagát, leták alebo iné grafické služby ktoré Vám pomôžu reprezentovať firmu, kľudne sa mi ozvite!

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 28. 2. 2024
hodnotenie 100.00%
predaj 4