placeholder

Kategórie

Dôsledne zabezpečím váš WordPress

profile icon
eMJay
placeholder
placeholder
(102)
offline

Prehľad

Cena39,00 €
Doručenie do5 dní
Počet
1
Dodatočné služby
7,00 €
45,00 €

Popis

Namiesto vypisovania zoznamu, čo všetko vykonám, sa radšej zaručím polročnou zárukou. Ak sa behom tejto doby vyskytne bezpečnostný problém, vyriešim to zdarma bez odkladania. Z vašej stránky mi budú chodiť bezpečnostné upozornenia, čiže budem informovaný.

WordPress je veľmi obľúbený cieľ hackerov, preto by ste nemali na žiadnej WP stránke zanedbať bezpečnosť, zvlášť, ak máte niekoľko desiatok pluginov!

Na vás je vybrať si či použijem voľne dostupný, overený plugin alebo za príplatok poskytnem licenciu pre prémiový plugin od populárnej spoločnosti s dlhou históriou, VirusDie, a to za významne výhodnejšiu cenu 45na rok namiesto 180€. V prípade bezplatných pluginov, tie zvyknú chrániť pred novo zisteným možným nebezpečím až s oneskorením 1 mesiaca, okrem iných rozdielov.

Celkom častý prípade je, že majiteľ ani nevie, že jeho stránka je zneužívaná, pretože sa tvári v poriadku. Ak chcete mať istotu, zverte túto oblasť mne, vďaka záruke budete mať stránku pod dohľadom dlhú dobu.

Inštrukcie

Po objednávke budem potrebovať:
Prístup do WP admina.
FTP prístup (alebo prístup na hosting)

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

Hodnotenia

(1)
user

Myda

som spokojný

O predajcovi

Ahoj, volám sa Marek a živým sa tým, čo ma baví - IT. Špecializujem sa na tvorbu webových stránok na CMS WordPress. Záleží mi na tom, čo odovzdávam klientom, a preto držím krok s trendmi. Neustále hľadám cesty, ako zlepšiť kvalitu mojej práce, aby som sa mohol s kľudným svedomím za ňu postaviť aj po rokoch. Aj z toho dôvodu sa zameriavam na klientov, ktorí nehľadajú najlacnejšie riešenia, ale kvalitné. "Nie som taký bohatý, aby som si kupoval lacné veci" je zlatým pravidlom. Kladiem dôraz na efektívnu komunikáciu, osobný prístup a skvelé vzťahy. Teším sa na našu spoluprácu :)

aktívne objednávky 2
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 19. 3. 2019
hodnotenie 99.02%
predaj 1