placeholder

Kategórie

Fotografovanie nehnuteľností

profile icon
ib66
placeholder
(21)
offline

Prehľad

Cena60,00 €
Doručenie do3 dní
Počet
1
Dodatočné služby
20,00 €

Popis

Fotografovanie nehnuteľností určených na predaj alebo na web prezentáciu, tlač prospektov či už sa jedná o reštaurácie, hotely alebo obchodné a iné prevádzky. V cene je dodanie 9 upravených fotografií v max. rozlíšení a profi kvalite pre tlač /v prípade požiadavky aj formát TIFF/ alebo v úprave a rozlíšení pre internetovú prezentáciu. Fotografovanie objektov v Piešťanoch  je v cene, ďalšie lokality s príplatkom za čas a dopravu viď dohoda/ponuka.
 

Inštrukcie

Miesto, čas fotenia a rozsah fotenia a vaše požiadavky a  predstavy, typ objektu. V prípade záujmu o fotenie s modelkami viem zabezpečiť, cena pre modelku dohodou podľa typu a rozsahu fotenia.
 

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

O predajcovi

Fotografovaniu sa venujem veľa rokov, mám v Piešťanoch vlastný fotoateliér s technikou a aj s nejakými rekvizitami. Ponúkam kvalitu za rozumné ceny, rýchle dodanie, diskrétnosť a spoľahlivosť. Fotografujem akcie, spoločenské udalosti ako svadby, stužkové, portrét, modelingovú fotografiu, ale aj fotografiu produktov. Fotografovanie v ateliéri, exteriéri alebo vo vašich priestoroch podľa dohody.

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 4. 8. 2015
hodnotenie 100.00%
predaj 0