placeholder

Kategórie

Hravá zicherková brošňa so srdiečkom

profile icon
sacharin
(1)
offline

Prehľad

Cena43,00 €
Doručenie do4 dní
Poštovné4,00 €
Počet(1 na sklade)
1
Dodatočné služby
2,50 €

Popis

Koral, granát, turmalín, malachit a sladkovodné perly na zicherkovej srdiečkovej brošni zaujme pohľady okolia. Bude práve Tvoja? Potešila by aj dámy z Tvojho okolia-mamu, dcéru, krstnú, tetu, kolegyňu, kamarátku, šéfku.....Či už ako darček pod stromček alebo len pre srdečnú vianočnú atmosféru...., na Valentína, k meninkám,...z vďaky, lásky...pre radosť....Príležitostí na obdarovanie je aj cez rok viac než dosť.

Brošnička je drobná, hravá, "cingrlátková", má srdiečkovú časť vyšívanú rokajlom a štrasmi. Drôtikovaná časť- zicherka s mosadzným drôtom a prívesky s minerálmi, korálkami.... 

Skladovať v krabičke mimo priameho svetla a tepla, chránené pred prachom a poškodením.

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

O predajcovi

Vyrábam šperky a iné módne doplnky, používam techniky drôtikovanie/wire-wrapping, cínovanie, vyšívanie korálkami aj bavlnkami, šitie, maľovanie na prírodný hodváb. Tvorím hlavne z polodrahokamov,riečnych perál, skla, z drôtov (nerezových, strieborných, medených, mosadzných, postriebrených), rôznych iných komponentov. Všetky drôtované očká sú obtáčané, nielen jednoducho zahnuté, to znamená väčšiu bezpečnosť pri nosení a veľké zníženie rizika straty/ roztrhnutia výrobku. Údržba- kovové časti preleštiť vatičkou na šperky napr.Auron- bežne dostať v drogérii. Bižutérny kov môže časom zmeniť odtieň alebo získať patinu, nie je to dôvod na reklamáciu. Šperky sa nekamarátia s parfumami, ani s potom. Perly, drahé kamene, sklenené korálky môžete čistiť jemne, vo vode navlhčenou handričkou. V prípade, že sa kameň nesmie namáčať, je to vyslovene pri ňom uvedené. Skladujte výrobky oddelene od seba, aby sa navzájom výrobky nepoškriabali a nezamotali, dbajte, aby zbytočne neboli na slnku, vo vlhku, či prachu.Pri opletaných šperkoch pozor na riziko zachytenia do oblečenia alebo účesu. Šperk si na seba dávame ako posledný a zo seba ako prvý. K hodvábnym výrobkom prikladám návod na údržbu. Všeobecne platí, že hodváb sa perie ručne vo vlažnej vode a jemnom mydle, nesmie sa žmýkať. Mokrý sa zabalí do osušky, zroluje. Za minútku voda vsiakne do osušky. Hodváb hneď potom vyžehlíme na strednom stupni ( vlna a hodváb) z opačnej strany- rubu. Skladujeme prevesené cez ramienko mimo priameho slnečného a tepelného žiarenia. Návrhy, výrobky aj fotografie sú moje autorské, žiadam o rešpektovanie práv. Teším sa, ak si z mojej ponuky niečo vyberiete.Prajem príjemný nákup.

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 25. 2. 2015
hodnotenie 100.00%
predaj 0