placeholder

Kategórie

E-Shop na mieru - Najnižšia cena na trhu

profile icon
AbeeMaster
placeholder
(1)
offline

Prehľad

Cena100,00 €
Doručenie do10 dní
Počet
1

Popis

Ponúkam kvalitné služby za bezkonkurenčné ceny. Zameriavam sa práve na tvorbu internetových obchodov a ich propagáciu na internete. Eshop Vám vytvoríme, pomôžeme s jeho propagáciou. Samozrejmosťou je bezplatná technická podpora aj po odovzdaní e-shopu.

- technická a marketingová podpora + v cene školenie ako eshop používať
- redakčný systém pre jednoduchú správu eshopu
- prepojenie s porovnávačom cien Heureka.sk
- SEO optimalizácia
- import tovaru od dodávateľa, prepojenie s účtovníctvom, export pre EPH a pod.
- online platby
- optimalizované aj pre jednoduché ovládanie cez mobil a tablet

Neváhajte ma kontaktovať pre individuálne nacenenie Vášho projektu.
Stránka nezahŕňa doménu a hosting, kde bude Vaša stránka uložená. Všetko však môžem zabezpečiť. Na záver podľa potreby zaučím.
Inštrukcie: Konkrétnu predstavu a samozrejme podklady. Dôležitá je tiež častá a presná komunikácia.

Inštrukcie

 
phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

Hodnotenia

(1)
user
revla
Rýchla kvalitná práca. Rada využijem služby aj v budúcnosti .

O predajcovi

Špecializujeme sa na prístupné webstránky pre orgány verejnej správy, mestá a obce, podľa štandardov daných slovenskou legislatívou. Významnou oblasťou našej činnosti je tvorba kvalitných internetových riešení a CRM systémov pre domáce aj zahraničné spoločnosti. Naša firma sa zaoberá na webdizajn a programovanie, vďaka čomu máme s tvorbou webov dostatok skúseností. Zároveň sa neustále učíme novým veciam. Nemáme radi zbytočne preplnené, komplikované a nepoužiteľné weby. Použiteľný dizajn, dizajn pre ľudí, by mal byť jednoduchý, čistý a prehľadný, ale zároveň moderný a štýlový. Práve takýto dizajn Vám radi vytvoríme. Dizajn je dôležitý, práve dizajn Vás odlišuje od tých ostatných. Takisto sa dá chápať aj ako komunikačný prostriedok: cez dizajn vysielate správu návštevníkovi Vášho webu. Ponúkame služby: grafický návrh webu, kódovanie webu (HTML, CSS) - statická stránka / marketingová landing page / coming soon page / zložitá stránka alebo nakódovanie webu do Wordpress a do iných redakčných systémov. Ponúkam tiež úpravu Vami používaných Wordpress šablón. Ak chcete grafiku/web kompletne na mieru, najskôr nám napíšte a vytvoríme Vám ponuku. WebLive je kreatívny tím mladých ľudí, pre ktorých je práca zábavou. Sme stabilný a zodpovedný partner pre našich spolupracovníkov, klientov a našich zamestnancov.

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 14. 3. 2014
hodnotenie 100.00%
predaj 1