placeholder

Kategórie

Profi reklama, spravovanie a tvorba obsahu pre vašu FB stránku

profile icon
AdrianaRacakova
(1)
offline

Prehľad

Cena149,00 €
Doručenie do1 deň
Počet
1

Popis

Som marketingová špecialistka a vo svete marketingu sa pohybujem 4 roky. Svoje skúsenosti čerpám zo štúdia v oblasti marketingu a aktuálneho zamestnania v marketingovej agentúre, ktoré mi ponúkli vzácnu prax v oblasti sociálnych sieti a reklamy. 

Vytvorím špeciálny obsah pre vašu facebookovú stránku a pre váš biznis. Obsah v podobe príspevkov, ktoré vašu firmu zviditeľnia a budú udržiavať publikum na vašej stránke stále aktívne. Pravidelné pridávanie postov vzbudzuje dôveryhodnosť u vašich nových zákazníkov. 
Budem spravovať vašu FB stránku pridávaním 8 postov v podobe videí alebo fotiek a vytvorením profi reklamných kampaní, aby sme zákazníka dostali za čo najmenšiu cenu na váš web, kde si zakúpi tovar/službu, ktorú ponúkate. 
Nastavím profesionálne reklamné kampane, prostredníctvom Facebook business Managera. Reklamy, ktorých cieľom bude zvýšiť návštevnosť webu a jeho povedomie. Reklamou môžete osloviť široké publikum nových potenciálnych zákazníkov.

Inštrukcie

Služba, ktorú si objednáte: 
- Tvorba obsahu pre vašu FB stránku (zahŕňa 8 postov mesačne)
- Vytvorenie profi reklamnej kampane + jej spravovanie
- Návrh novej grafiky, ktorú budeme používať pri pridávaní postov na stránku
- Tvorba reklamných textov
- Analýza publika, zistíme, kto je váš zákazník, zacielime ho

Klienti pre ktorých pracujem:
Spravovaniu sociálnych sieti sa venujem 4 roky. Aktuálne spravujem sociálne siete v rôznych oblastiach, napr. stavebníctva, módy, prenájmu áut. 
V prípade potreby viem zabezpečiť aj fotenie vašich služieb alebo produktov. 

Teším sa na novú výzvu a spoluprácu :)

Ak Vás moja ponuka zaujala, budem rada, ak ma kontaktujete prostredníctvom súkromnej správy pred kúpou služby, aby sme si dohodli detaily, pretože každého predstava je iná. 

Čo od vás potrebujem? 
-Základné informácie o vašom podnikaní
-Prístup na spravovanie FB stránky

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

Hodnotenia

(1)
user

Draxxxter

som spokojný

O predajcovi

Ahojte! Volám sa Adriána a marketingu sa venujem už 4 roky. Marketing som študovala a momentálne už druhý rok pracujem v marketingovej agentúre. Venujem sa spravovaniu sociálnych sieti v rôznych oblastiach ako sú napr. prenájom áut, stavebníctvo a móda. Za svoje pozitívne vlastnosti, ktoré mi pomáhajú pri tejto práci považujem kreativitu, spoľahlivosť a dochvíľnosť. Teším sa na novú spoluprácu. :)

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 24. 9. 2022
hodnotenie 100.00%
predaj 1