placeholder

Kategórie

Ja spravím Preložím z/do ruštiny text, audio, video alebo web

profile icon
Anjar
placeholder
(61)
offline

Prehľad

Cena5,49 €
Doručenie do5 dní
Počet
1

Popis


Urobím pre Vás rýchlo, kvalitne a lacno preklady písomných materiálov (korešpondencia, dokumentácia, návody, manuály, informačné materiály, prospekty a iné), audio a video materiálov, webových stránok a programového zabezpečenia  zo slovenského, českého,ruského alebo ukrajinského jazyka do jazyka slovenského, českého alebo ruského.  
Preklady už od 5,49 € za normostránku. Hodina audia alebo videa je asi 10-20 strán písaného textu, záleží od druhu nahrávky a rýchlosti prejavu. Vzhľadom na pracovnú vyťaženosť prekladám cca 10 strán za deň. Preklad hodinového zvukového záznamu zhotovím do 3 dní.

Inštrukcie

materiál na preklad; prípadné požiadavky na formát (úpravu) prekladu; termín odovzdania práce
phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

Hodnotenia

(5)
user

sergey_pilipenko

som spokojný

user

sergey_pilipenko

Dakujem.Velmi dobre

user

PietroI

som spokojný

user

PietroI

som spokojný

user

PietroI

som spokojný

O predajcovi

Mám mnohoročnú prax vo vyučovaní ruského jazyka detí i dospelých, v oblasti odborných prekladov a tlmočenia a tiež vo vyhľadávaní a sprostredkovaní obchodných kontaktov v krajinách, kde sa používa ruský jazyk. Spolupracujem s prekladateľskými firmami v Moskve a Dnepropetrovsku. Ruský jazyk je takmer môj druhý materinský jazyk. Denne v ňom komunikujem v práci i v súkromí. Absolvovala som s vyznamenaním filologické štúdium na univerzite, mnoho študijných a pracovných pobytov v zahraničí. V prípade záujmu poskytujem aj individuálne hodiny ruského jazyka cez Skype.

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 8. 8. 2012
hodnotenie 100.00%
predaj 5