placeholder

Kategórie

Ja spravím vizualizáciu interiéru

profile icon
apreon3
offline

Prehľad

Cena150,00 €
Doručenie do7 dní
Počet
1
Dodatočné služby
20,00 €

Popis

Interiérová vizualizácia je magickým oknom do sveta Vašich nápadov a snov o dokonalom domove. Táto služba vám umožňuje prebudiť vaše predstavy k životu, priamo na obrazovke. Bez ohľadu na to, či snívate o moderne zariadenom bytovom interiéri, útulnej kuchyni plnej svetla, alebo luxusnej spálni, interiérová vizualizácia vám pomôže presne vidieť, ako bude vaša predstava vyzerať v skutočnosti.

S interiérovou vizualizáciou môžete experimentovať s farbami, textúrami, nábytkom a dekoráciami, kým nedosiahnete dokonalý výsledok. Dizajnéri a architekti môžu týmto spôsobom ľahko komunikovať svoje návrhy so svojimi klientmi, čím sa zjednodušuje celý proces projektu.

Táto služba nie je len o krásnych obrázkoch, ale aj o efektívnej komunikácii, ktorá vám pomôže dosiahnuť vaše interiérové ciele. Nechajte interiérovú vizualizáciu premeniť vaše nápady na skutočnosť a zažite svoj sen o dokonalom interiéri.

Formát 1920x1080px.

Inštrukcie

Podklad:

  • Rozmery priestorov (pôdorys, skica)
  • Preferované farby či materiály (štýl)
  • Miesto stavby + orientácia (slnečné svetlo)
  • phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

    O predajcovi

    Ako stavebný inžinier sa špecializujem na energeticky úsporné a progresívne stavebné riešenia. Mám vášeň pre implementáciu technológií, ktoré prispievajú k udržateľnej výstavbe a ochrane životného prostredia. Moje zameranie spočíva v navrhovaní budov s dôrazom na energetickú účinnosť s cieľom znížiť energetické náklady, emisie skleníkových plynov a vytvoriť zdravšie a komfortnejšie prostredie pre obyvateľov. Každý z mojich projektov integruje progresívne technológie a inovatívne materiály, a som zameraný na vývoj inteligentných a automatizovaných systémov riadenia budov, ktoré optimalizujú využívanie energie. Zaoberám sa tiež pasívnymi riešeniami, ako sú dobre navrhnuté izolácie, účinné okná a správna orientácia budovy, ktoré minimalizujú stratu energie a maximalizujú využitie prírodného svetla a solárneho tepla.

    aktívne objednávky 0
    krajina Slovenská Republika
    jazyk Slovenský
    registrácia 28. 9. 2023
    hodnotenie 0.00%
    predaj 0