placeholder

Kategórie

Zorganizujem nezabudnuteľný TEAMBUILDING

Prehľad

Cena50,00 €
Doručenie do7 dní
Počet
1
Dodatočné služby
50,00 €

Popis

Jedným z najväčších úspechov firmy je pracovný kolektív, ktorý sa navzájom repšektuje, toleruje a dôveruje si. Nebudeme si klamať, každý z nás vie, že každá moderná spoločnosť ponúka aj zaujímavé benefity a firemné akcie. So svojimi dlhoročnými skúsenosťami v oblasti ľudských zdrojov som zorganizovala viac ako 40 rôznych teambuildingov, naučila som sa novým technikám, zvládam umenie facilitácie a mnoho iného. 

Nezabudnite na podporu svojho vlastného tímu a doprajte im hýčkanie, aké si zaslúžia. A pokiaľ sa rozhodnete, že idete do toho, Better Call Veronika, odborníčka na neformálne vzdelávanie a zážitkové akcie. 

Inštrukcie

  1. 50eur - príprava denného TEAMBUILDINGU
  2. Úvodné kontaktovanie - napíšte mi prosím Vaše požiadavky, očakávania a samozrejme, kto ste, na čo je zameraná Vaša firma a kto sú Vaši zamestnanci :)
  3. Diskusia - navrhnem možné scenáre (3-5) z ktorých si vyberiete
  4. Plánovanie a príprava
  5. Realizácia :)
phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

O predajcovi

Moje meno je Veronika a ako virtuálna asistentka pracujem už viac ako 5 rokov. Medzi moje najväčšie prednosti patrí písanie akýchkoľvek textov (od formálnych profesionálnych textov až po súkromné blogy či správu postov na sociálnych sieťach, vynikám aj v kreatívnom písaní či písaní publikácií). Napriek tomu, že je mojou vášňou hra so slovíčkami, vedľa toho som zdatná aj v grafickom dizajne a v oblasti ľudských zdrojov. Spolupracujem prevažne so zahraničnými klientmi, plynule hovorím v angličtine, preto medzi moje veľmi časté zakázky patrí napríklad tréning zamestnancov a správa pracovných pohovorov. Medzi moje najväčšie záľuby patrí cestovanie, trávenie času s rodinou a právo, ktoré som vyštudovala na Masarykovej univerzite v Brne. Asi najviac hrdá som na svojej zmysel pre detail, kreativitu a včasnosť, vedľa toho viem sľúbiť aj priateľský prístup a ochotu učiť sa :)

aktívne objednávky 1
krajina Česko
jazyk Slovenský
registrácia 4. 7. 2023
hodnotenie 100.00%
predaj 0