placeholder

Kategórie

Školenia a semináre - TOP Experience

Prehľad

Cena100,00 €
Doručenie do30 dní
Počet
1

Popis

Som veronika a už vyše 7 rokov pracujem ako manažérka HR v medzinárodnej spoločnosti v Brne. Rada by som svoje získané skúsenosti využila aj mimo firmu, kde pracujem a osamostatnila sa. Pravidelne organizujem vzdelávacie akcie pre zamestnancov, konferencie pre verejnosť ale aj valné hromady, rady, festivaly či iné akcie. Medzi svoje prednosti by som určite zaradila v prvom rade kreativitu a myslenie “out of box”. Vedľa svojho zamestnania v korporáte pracujem v neziskovej organizácií, preto veľmi dobre chápem, aké dôležité je správne financovanie a využitie rozpočtu. Vašu akciu zariadim nad očakávania Vás a Vašich klientov a zároveň viem sľúbiť, že na záver dňa ešte ušetrím aj peniaze. 

V prípade, že máte otázky či záujem vedieť niečo viac o akciách, ktoré som zorganizovala, neváhajte a kedykoľvek sa na mňa obráťte. 

Inštrukcie

  1. KOMPLET naplánujem a zrealizujem akýkoľvek seminár, školenie či iné vzdelávacie akcie
  2. V prípade dlhodobej spolupráce si s Vami rada dohodnem zvýhodnenú cenu, kde toľko nebudeme musieť počítať :)
  3. Kontaktujte ma prosím - ideálne mi rovno popísať kto ste a o akú prácu sa bude jednať, kto je cieľová skupina, téma konferencie
  4. Dohodnutie stratégie, potrieb a očakávaní
  5. Vykonávanie služby - príprava a plánovanie udalosti
phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

O predajcovi

Moje meno je Veronika a ako virtuálna asistentka pracujem už viac ako 5 rokov. Medzi moje najväčšie prednosti patrí písanie akýchkoľvek textov (od formálnych profesionálnych textov až po súkromné blogy či správu postov na sociálnych sieťach, vynikám aj v kreatívnom písaní či písaní publikácií). Napriek tomu, že je mojou vášňou hra so slovíčkami, vedľa toho som zdatná aj v grafickom dizajne a v oblasti ľudských zdrojov. Spolupracujem prevažne so zahraničnými klientmi, plynule hovorím v angličtine, preto medzi moje veľmi časté zakázky patrí napríklad tréning zamestnancov a správa pracovných pohovorov. Medzi moje najväčšie záľuby patrí cestovanie, trávenie času s rodinou a právo, ktoré som vyštudovala na Masarykovej univerzite v Brne. Asi najviac hrdá som na svojej zmysel pre detail, kreativitu a včasnosť, vedľa toho viem sľúbiť aj priateľský prístup a ochotu učiť sa :)

aktívne objednávky 1
krajina Česko
jazyk Slovenský
registrácia 4. 7. 2023
hodnotenie 100.00%
predaj 0