placeholder

Kategórie

Zverejním Váš PR článok v ženskom online lifestyle magazíne

profile icon
binna
placeholder
placeholder
(221)
offline

Prehľad

Cena9,90 €
Doručenie do1 deň
Počet
1
Dodatočné služby
10,00 €

Popis

Zverejním Váš PR článok v stále rastúcom online woman magazíne s mesačnou návštevnosťou 10 - 12 000, max 3 lifetime dofollow prekliky  - akčná cena. 


vlastním lifestylový portálo pre ženy. Zameriavame sa najmä na kľúčové oblasti
  • Krása a móda
  • Zdravie a výživa
  • Osobný rozvoj 
  • Prosperita

  • Nezabúdame ani na témy pre tvorivých, cestovanie, podnikanie, spiritualitu a rovnováhu. Zakladáme si na kvalite a osobných skúsenostiach s témami, o ktorých píšeme. Zaujímajú nás aj tie menej tradičné až kontroverzné. 
    Našou typickou čitateľkou je žena vo veku 25 - 44 rokov, zamestnaná či začínajúca podnikať po materskej, vydatá/vo vzťahu, matka malých detí. Zaujíma sa o kozmetiku a módu, primerane sa o seba stará, pozitívne myslí, je otvorená novinkám. Rada šetrí čas a nakupuje cez internet. Je sama sebou a vytvára si svoj vlastný názor. 

    Inštrukcie

    článok + hero image (nie je nutný), spatné odkazy a inštrukcie ku nim. V prípade potreby sa neváhajte opýtať v správe. 
    phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

    Hodnotenia

    (28)
    1 / 6
    user

    rb27

    som spokojný

    user

    seoriesenia

    som spokojný

    user

    Markiza

    som spokojný

    user

    marianmisak87

    som spokojný

    user

    marge

    Ďakujem veľmi pekne. Všetko dopadlo podľa očakávaní. Inštrukcie boli splnené na jednotku, skvelá komunikácia. Rozhodne odporúčam.

    O predajcovi

    AKTUÁLNE SOM NA RD, TAK BERIEM IBA MALÉ PRÁCE, ďakujem. Pekný deň prajem. Od roku 2012 sa živím administratívnou podporou pre živnostníkov i menšie firmy. Možno viem v niečom pomôcť aj Vám. Do môjho portfólia patrí napr. správa kont na sociálnych sieťach, adminovanie webových stránok, príprava rôznych textov pre web i sociálne médiá, pomôžem s vymýšľaním obsahu, písaním článkov a podobne. Ďalej ponúkam monitorovanie médií, vyhľadávanie informácií na webe a pod. Som českej národnosti, od r. 2002 žijem na SK, čo využívam ako "2-1" v zákazníckom servise u viacerých klientov - platíš raz, pokryješ dva trhy. :) 20 rokov pôsobím v oblasti zákazníckeho servisu a predaja. Rada sa starám o ľudí a komunikujem s nimi. Ovládam SK,CZ,AJ. Vlastním ženský online magazín. Pre viac informácií a aktuálnu ponuku služieb si prosím pozrite moje inzeráty alebo ma kontaktujte súkromnou správou. Rada Vám pripravím ponuku na mieru. Tu nájdeš môj testimonial: https://www.jaspravim.sk/predavajuci-binna

    aktívne objednávky 0
    krajina Slovenská Republika
    jazyk Slovenský
    registrácia 13. 7. 2013
    hodnotenie 99.10%
    predaj 28