placeholder

Kategórie

Ja spravím preklad do francúzštiny a naopak

profile icon
bonapartista
(1528)
offline

Prehľad

Cena4,40 €
Doručenie do2 dní
Počet
1
Dodatočné služby
1,50 €

Popis

Preložím z francúzštiny do slovenčiny (a naopak) čokoľvek, vrátane odborných textov. Cena je 4,40 eur/normostrana. Ide o preklady neúradného charakteru. Prácu môžem v závislosti od rozsahu a možností vykonať aj obratom, do pár hodín, do 24 hodín, podľa Vašich požiadaviek.  

Normostrana = 1800 znakov aj s medzerami.  

Pre upresnenie ma prosím kontaktujte najprv s textom v prílohe a ja Vás obratom budem informovať o cene a termíne. Na Vaše správy reagujem veľmi rýchlo, rovnako tak aj poskytujem preklady.

Správnosť po obsahovej aj gramatickej stránke 100% zaručená, overená priamo rodeným hovoriacim v danom jazyku.  

Možnosť aj iných jazykových kombinácií, poskytujem preklady v niekoľkých jazykoch, pozri moje inzeráty. To znamená napríklad preklad z angličtiny do francúzštiny, z francúzštiny do nemčiny atď.

Inštrukcie

Stačí mi len v správe poslať text a ja sa Vám ozvem s cenovou ponukou. Odpovedám veľmi rýchlo.

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

Hodnotenia

(3)
user

martinNDCA

som spokojný

user

Marek_Ecommerce

Ďakujem krásne za rýchlú prácu a dobrú dohodu. Spokojnosť.

user

Luigino

som spokojný

O predajcovi

Som vyštudovaný historik s mnohými jazykovými znalosťami. Ovládam anglický, nemecký aj poľský jazyk slovom a písmom na profesionálnej úrovni, dlhodobo pôsobím vo Veľkej Británii. Ako historik tiež ovládam ovládam aj latinčinu a vďaka nej som sa naučil ďalšie odvodené jazyky, ktoré v portfóliu ponúkam. Okolo seba mám aj profesionálny tím prekladateľov a native speakerov, ktorých som spoznal pracovne v zahraničí a tým pádom viem ponúknuť služby v podstate v akomkoľvek jazyku. Prosím, len ma oslovte a určite sa dohovoríme. Na slovenskej verzii stránky (jaspravim.sk) mám ukončených už vyše 2000 objednávok, na českej (jaudelam.cz) niekoľko stoviek, a vynikajúcu spätnú väzbu s hodnotením 100%. Preklady poskytujem už vyše 12 rokov.

aktívne objednávky 3
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 15. 1. 2015
hodnotenie 99.67%
predaj 3