placeholder

Kategórie

Ja spravím obsah na sociálne siete v maďarskom jazyku

Prehľad

Cena300,00 €
Doručenie do7 dní
Počet
1

Popis

Vitajte,

 

Som  content creator v oblasti tvorby obsahu pre sociálne siete. Rada by som Vám ponúkla moje služby pre firmy, ktoré chcú expandovať na maďarský trh.

 

Vytvorím pre Vás kvalitný obsah s produktovými fotkami, ktoré aj nafotím. Pripravím a naplánujem príspevky v maďarskom jazyku,

aby boli relevantné a zaujímavé pre Váš cieľový trh. Zabezpečím tak, že Váš brand bude viditeľný a atraktívny pre nových potenciálnych zákazníkov.

 

Ak hľadáte niekoho, kto Vám pomôže vytvoriť silnú online prítomnosť na maďarskom trhu, som tu pre Vás. Kontaktujte ma a dohodnime sa na podrobnostiach.

 

Teším sa na spoluprácu!

Inštrukcie

Pošlite mi na začiatok Váš facebookový profil / web (ak nejaký máte) aby som vedela navrhnúť akým štýlom by sme vedeli expandovať na Maďarský trh. 

Rovnako mi môžete napísať Vašu konkrétnejšiu predstavu.

 

 

 

 

 


 

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

O predajcovi

Vitajte, Som content creator v oblasti tvorby obsahu pre sociálne siete. Rada by som Vám ponúkla moje služby pre firmy, ktoré chcú expandovať na maďarský trh. Vytvorím pre Vás kvalitný obsah s produktovými fotkami, ktoré aj nafotím. Pripravím a naplánujem príspevky v maďarskom jazyku, aby boli relevantné a zaujímavé pre Váš cieľový trh. Zabezpečím tak, že Váš brand bude viditeľný a atraktívny pre nových potenciálnych zákazníkov. Ak hľadáte niekoho, kto Vám pomôže vytvoriť silnú online prítomnosť na maďarskom trhu, som tu pre Vás. Kontaktujte ma a dohodnime sa na podrobnostiach. Teším sa na spoluprácu!

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 5. 2. 2023
hodnotenie 0.00%
predaj 0