placeholder

Kategórie

30 dňový obsah pre Vaše sociálne siete

profile icon
creative_anet
placeholder
(7)
offline

Prehľad

Cena77,00 €
Doručenie do3 dní
Počet
1
Dodatočné služby
50,00 €
100,00 €
97,00 €
30,00 €

Popis

Potrebujete zaujímavý obsah na sociálne siete? Ste na správnom mieste. 

Ponúkam tvorbu obsahu na mieru pre Vaše sociálne siete. So mnou Vám garantujem zaujímavý a rozmanitý obsah, ktorý osloví Vašu cieľovú skupinu
Rozvrhnem Váš obsah na celý mesiac, aby ste mali prehľad o tom, čo bude zverejnené a kedy. Máte svoje vlastné predstavy? Rada ich zohľadním a prispôsobím obsah podľa vašich želaní

Prečo si ma vybrať? 

  • kreatívny obsah, ktorý priláka pozornosť
  • dôkladný plán obsahu na mesiac
  • flexibilita pri prispôsobovaní obsahu podľa Vašich predstáv
  • Ponúkam 3 balíky služieb, z ktorých si môžete vybrať: 

  • Mini balíček (4x story, 5x post)
  • Midi balíček (6x story, 18 post, 1x Reels)
  • Max balíček  (8x story, 12 post, 2x Reels)
  • Nezmeškajte príležitosť oslovovať svoju cieľovú skupinu prostredníctvom kvalitného obsahu. Spolupracujte so mnou a posunieme Vašu stratégiu na vyšší level. 
     

    Inštrukcie

    Ak Vás moja ponuka zaujala, neváhajte ma kontaktovať správou, kde mi napíšte Vašu predstavu, niečo o Vašej firme… Ak Vás nezaujala ani jedna ponuka, tak vymyslím pre Vás niečo na mieru. 

    phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

    O predajcovi

    Moje meno je Anet a som Vaša oddaná prieskumnička digitálnej krajiny, kde sa stretáva svet sociálnych sietí a kreatívneho dizajnu. Môj záujem o sociálne siete sa začal ako zvedavosť, ktorá ma postupne priviedla k hlbšiemu porozumeniu ich vplyvu na náš každodenný život. Ako digitálny dobrodruh sa snažím odhaliť tajomstvá algoritmov, analyzovať trendové tématické vlny a chápať, ako virtuálna komunikácia ovplyvňuje našu reálnu existenciu. Súčasne sa zaujímam o svet dizajnu, kde farby, formy a kreativita spolu tancovali na plátne mojej predstavivosti. Médiá, grafický dizajn sú oblasti, kde sa snažím posúvať hranice a vytvárať esteticky pôsobivé zážitky pre všetkých zainteresovaných. Teším sa na našu spoluprácu.

    aktívne objednávky 0
    krajina Slovenská Republika
    jazyk Slovenský
    registrácia 12. 8. 2023
    hodnotenie 100.00%
    predaj 0