placeholder

Kategórie

Vytvorím na mieru Tvojmu obchodu či projektu DARČEKOVÝ POUKAZ podľa predstáv

profile icon
Digi_D
placeholder
(64)
offline

Prehľad

Cena9,00 €
Doručenie do2 dní
Počet
1
Dodatočné služby
5,00 €
2,00 €
4,00 €
5,00 €
6,00 €

Popis

Radi by ste mali v ponuke medzi Vašimi produktmi aj DARČEKOVÉ POUKAZY , tzv, gift cards, vďaka ktorým by ste uľahčili ten správny výber darčekov pre mnohých Vašich zákazníkov.

Ste tu správne. Vytvorím podľa Vašich predstáv Poukazy. Stačí mi napísať predstavu( korporátne farby, štýl, farebné preferencie) a presný text ( sumu, odkaz na web prípadne, názov obchodu atď)

Poukaz má štandardné rozmery 14,8x 10,5 cm

Budem sa tešiť na tvorbu pre Vás

Inštrukcie

Pre jednoduchšiu a efektívnejšiu prácu si prosím pred objednávkou napíšme:

  1. Vašu predstavu ( farebnú, štýlovú)
  2. Presnú sumu darčekovej poukážky)
  3. Text, ktorý budem implementovať graficky na poukaz( odkaz na web, názov obchodu, platnosť atď)
  4. Doplnkové info, ktoré sú pre Vás dôležité

Pozn. Každý ďalší identický poukaz len s rozdielnou cenou je za 2eur( nižšie zaklikni počet alebo požiadaj o ponuku na mieru)

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

Hodnotenia

(1)
user

KatarinaTrokanova

Opat ultra rychla spolupraca. S vysledkom som velmi spokojna :-)

O predajcovi

Poznajú ma ako kreatívnu, všestrannú, ale zároveň pragmatickú dušu. Študovala som u nás na Slovensku na UKF psychológiu, filozofiu v Nitre a neskôr v NYC na NYAID, interiérový dizajn. Dlhé roky som pracovala v zahraničí pre značky ako Calvin Klein a Tommy Hilfiger v oblasti vizuálneho predaja a marketingu. K absolútnemu šťastiu mi stačí môj milovaný domov, šálka čaju a dobrá kniha. Ale niekoľkokrát do roka ma nájdeš aj na "vandrovke" na masovo neprebádaných, menej komerčných miestach doma či vo svete. V mojom portfóliu nájdeš služby, ktoré využívam na pravidelnej báze pre seba a svojich klientov. Napr. z offline sféry si ma môžeš najať na vizuálnu prípravu nehnuteľnosti tzv. HOMEstaging, z online sféry na služby ako vytváranie contentu a vizuálov (nie len) pre Tvoje "storíčka" na soc. sieťach, posterov, letákov, katalógov , ingfografík či vytvorenie unikátnych vizuálov pre Vašu značku ako LOGO, vizitky, plagáty/certifikáty, etikety/vinety, svadobné oznámenia, logá či vtipné odkazy na látkové/papierové tašky či tričká a mikiny a mnohé iné. Vitaj srdečne vo svete mojich služieb a budem rada keď sa v nich pre svoje napredovanie a podnikanie nájdeš a oslovíš ma. Určite nájdeme spoločnú reč. Budem sa tešiť.

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 15. 1. 2023
hodnotenie 100.00%
predaj 1