placeholder

Kategórie

Vytvorím podľa Vašich predstáv Svadobný PRINT balík pre váš výnimočný deň

profile icon
Digi_D
placeholder
placeholder
(74)
offline

Prehľad

Cena48,00 €
Doručenie do3 dní
Počet
1
Dodatočné služby
25,00 €

Popis

Balík obsahuje 1. Svadobné Oznámenie 2. Pozvánku k stolu 3. Svadobné Menu 4. Menovky na usadenie hostí k svadobnému stolu (15ks v balíku) 5. Program svadobného dňa + BONUS darček FOTO koláž z Vášho veľkého Dňa s poďakovaním pre hostí a gratulantov 

Ak by ste chceli iba jednotlivé svadobné printy,   nie je problém si objednať individuálne. Stačí napísať , o ktoré by ste mali záujem a vytvorila by sa Vám Objednávka na mieru

  1. Svadobné oznámenie 
  2. Pozvánka k svadobnému stolu 
  3. Svadobné menu 
  4. Svadobný Program 
  5. Menovky 
  6. . Fotokoláž pre hostí ako poďakovanie  

Štýl v akom by ste si predstavovali vizualizáciu Svadobných printov si odkomunikujeme vopred v správach ( romantický shabby chic, hip urban, vintage, folk, klasickú eleganciu ai)

 

Inštrukcie

Pre plynulý chod tvorby a efektívnu prácu si pred objednávkou odkomunikujeme:

  1. Predstavu a štýl v akom by ste si želali vizuálne prevedenie printu ( je o kolekcia, takže tématicky bude pospájaná)
  2. Preposlanie všetkých textových podkladov ( mená, dátumy, miesto, adresy, mená hostí pozvaných k stolu, Kompletné menu aj program od A-Z s komplexným časovým harmonogramon Vášho veľkého dňa.
  3. ďalšie doplnkové informácie, ktoré považujete za dôležité

Prosím, pred vytvorením objednávky mi najprv napíšte správu, odkomunikujeme zadanie, podklady.

Pred odovzdaním objednávky posielame návrh na 1 pripomienkovanie. 

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

O predajcovi

Poznajú ma ako kreatívnu, všestrannú, ale zároveň pragmatickú dušu. Študovala som u nás na Slovensku na UKF psychológiu, filozofiu v Nitre a neskôr v NYC na NYAID, interiérový dizajn. Dlhé roky som pracovala v zahraničí pre značky ako Calvin Klein a Tommy Hilfiger v oblasti vizuálneho predaja a marketingu. K absolútnemu šťastiu mi stačí môj milovaný domov, šálka čaju a dobrá kniha. Ale niekoľkokrát do roka ma nájdeš aj na "vandrovke" na masovo neprebádaných, menej komerčných miestach doma či vo svete. V mojom portfóliu nájdeš služby, ktoré využívam na pravidelnej báze pre seba a svojich klientov. Napr. z offline sféry si ma môžeš najať na vizuálnu prípravu nehnuteľnosti tzv. HOMEstaging, z online sféry na služby ako vytváranie contentu a vizuálov (nie len) pre Tvoje "storíčka" na soc. sieťach, posterov, letákov, katalógov , ingfografík či vytvorenie unikátnych vizuálov pre Vašu značku ako LOGO, vizitky, plagáty/certifikáty, etikety/vinety, svadobné oznámenia, logá či vtipné odkazy na látkové/papierové tašky či tričká a mikiny a mnohé iné. Vitaj srdečne vo svete mojich služieb a budem rada keď sa v nich pre svoje napredovanie a podnikanie nájdeš a oslovíš ma. Určite nájdeme spoločnú reč. Budem sa tešiť.

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 15. 1. 2023
hodnotenie 100.00%
predaj 0