placeholder

Kategórie

Vytvorím pre Teba unikátny PREDAJNO- ZÁŽITKOVÝ text pre jedinečný predaj Tvojej nehnuteľnosti

profile icon
Digi_D
placeholder
placeholder
(74)
offline

Prehľad

Cena24,00 €
Doručenie do2 dní
Počet
1
Dodatočné služby
145,00 €
45,00 €

Popis

Si Realitný maklér, majiteľ RK či samopredajca a akosi tušíš, že Tvoje predajné texty prerážajú dno priemernosti spolu s tými konkurenčnými?

Vymenovanie technických parametrov nehnuteľnosti v troch vetách sú prežitkom divokých 90-tych rokov a stačilo to snáď v časoch nízkych úrokových sadzieb a ponukového nedostatku na trhu. Karta sa však dramaticky za posledný pol rok obrátila, ponúk je nadpriemerné množstvo, kupujúci si majú z čoho vyberať a jedinou cestou ako úspešne doplávať  do cieľa Rezervácie je byť iný, byť lepší a o krok pred priemerom. 

Ak nemáš čas, venuješ sa náborom nehnuteľností, školíš nových maklérov, venuješ sa obchodom a nie si zrovna Majster Blogu, neváhaj,  ozvi sa mi a spracujem pre Teba predajný text hodný tých najväčších Realitných majstrov na Západe. Text zážitkový na mieru danej nehnuteľnosti, ktorý nielen že obsahuje nad rámec informácií, ale  doslova vtiahne záujemcu do deja skôr ako zdvihne telefón a požiada o obhliadku. 

Cena je za 2 Normostrany

Inštrukcie

Čo získaš:

  1. Plnohodnotný copywriting šitý na mieru danej nehnuteľnosti ( napísať špičkový zážitkový predajný text trvá niekoľko hodín, nakoľko mu predchádza podrobná analýza, vypracovanie stratégie  a osi textu)
  2. 2 Normostrany štruktúrovaného zážitkového textu, ktorého súčasťou je niekoľko panelov( medzi nimi aj technické parametre samozrejme)
  3. Vychádzam zo svojej úspešnej realitnej praxe,    kde som mala už prvý rok po nástupe do biznisu uzavreté len exkluzívne zmluvy a vynikajúce výsledky, kt. ma dokážu uživiť.
  4. POZOR: na lokalite, kde sa Tvoja nehnuteľnosť nachádza nezáleží- stratégie sú uplatniteľné na ktorúkoľvek nehnuteľnosť na svete

Inštrukcie: 

Pre plynulý a profesionálny postup si odkomunikujeme:

  1. Všetky informácie týkajúce sa nehnuteľnosti ( lokalita, benefity nedostatky, strategicky dôležité spoty v okolí a mnohé iné)
  2. Niekoľko fotografií o danej nehnuteľnosti a pôdorys
  3. Kľúčové slová SEO

 

 

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

Hodnotenia

(4)
user
marekplavec
som spokojný
user
marekplavec
som spokojný
user
matusvetrecin
som spokojný
user
marekplavec
som spokojný

O predajcovi

Poznajú ma ako kreatívnu, všestrannú, ale zároveň pragmatickú dušu. Študovala som u nás na Slovensku na UKF psychológiu, filozofiu v Nitre a neskôr v NYC na NYAID, interiérový dizajn. Dlhé roky som pracovala v zahraničí pre značky ako Calvin Klein a Tommy Hilfiger v oblasti vizuálneho predaja a marketingu. K absolútnemu šťastiu mi stačí môj milovaný domov, šálka čaju a dobrá kniha. Ale niekoľkokrát do roka ma nájdeš aj na "vandrovke" na masovo neprebádaných, menej komerčných miestach doma či vo svete. V mojom portfóliu nájdeš služby, ktoré využívam na pravidelnej báze pre seba a svojich klientov. Napr. z offline sféry si ma môžeš najať na vizuálnu prípravu nehnuteľnosti tzv. HOMEstaging, z online sféry na služby ako vytváranie contentu a vizuálov (nie len) pre Tvoje "storíčka" na soc. sieťach, posterov, letákov, katalógov , ingfografík či vytvorenie unikátnych vizuálov pre Vašu značku ako LOGO, vizitky, plagáty/certifikáty, etikety/vinety, svadobné oznámenia, logá či vtipné odkazy na látkové/papierové tašky či tričká a mikiny a mnohé iné. Vitaj srdečne vo svete mojich služieb a budem rada keď sa v nich pre svoje napredovanie a podnikanie nájdeš a oslovíš ma. Určite nájdeme spoločnú reč. Budem sa tešiť.

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 15. 1. 2023
hodnotenie 100.00%
predaj 4