placeholder

Kategórie

Zhotovím pre Tvoj biznis jedinečný PRODUKTOVÝ KATALÓG, ktorý budú zákazníci milovať

profile icon
Digi_D
placeholder
(64)
offline

Prehľad

Cena14,00 €
Doručenie do5 dní
Počet
1
Dodatočné služby
13,00 €
12,00 €
11,00 €
10,00 €
9,00 €

Popis

Podnikáte alebo tvoríte a radi by ste svoje diela, produkty či výsledky Vašej služby ponúkli klientom v profesionálne katalogizovanom prevedení?

Tvrdo na svojom biznise pracujete, budujete od základov a už je Vám pred záujemcami trápne posielať im fotky Vašej Tvorby či produktov len tak cez správy či maily bez hlavy a päty?

Doprajte si krásny, moderný a unikátny katalóg, kde prostredníctvom jedinečného vizuálneho prevedenia predstavíte svoju značku, seba, víziu firmy  a v neposlednom rade Vaše produkty a výsledky tvorby

Či už pečiete úžasné koláče, máte obchod s rastlinami, hand made tvorbou, kosačkami alebo robíte skvelé strihy, predávate nehnuteľnosti  a radi by ste radi predstavili svojim budúcim klientom/kam Vašu prácu, seba a víziu značky? Fantázie sa medze nekladú.  Všetko sa dá “ošatiť” do profesionálnej podoby

 

 

Inštrukcie

Pre plynulý a efektívny priebeh práce je dôležité pred jej zahájením preposlať správu s :

  1. Vašou predstavou, krátkym predstavením produktovej línie
  2. Odkomunikujeme si štruktúru Katalógu ( Titulnú stranu, Obsahovú štruktúru, kam patria uvodné sekvencie ako predstavenie zakladateľa značky, predstavenie brandu, jeho vízie, jadrové sekvencie- produktové, akcie, atď. a záver a doplnkové služby s podmienkami + kontakty)
  3. Odkomunikujeme si Vizuálne ladenie katalógu(farebnú škálu, štýl v ktorom bude ladený)
  4. Preposlanie všetkých podkladov( texty, fotografie, produkt. čísla atď)
  5. Ďalšie informácie, ktoré považujete za dôležité
  6. Preposlanie vo Verziách pdf alebo png podľa požiadavky

Cena je na 10 strán katalógu

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

O predajcovi

Poznajú ma ako kreatívnu, všestrannú, ale zároveň pragmatickú dušu. Študovala som u nás na Slovensku na UKF psychológiu, filozofiu v Nitre a neskôr v NYC na NYAID, interiérový dizajn. Dlhé roky som pracovala v zahraničí pre značky ako Calvin Klein a Tommy Hilfiger v oblasti vizuálneho predaja a marketingu. K absolútnemu šťastiu mi stačí môj milovaný domov, šálka čaju a dobrá kniha. Ale niekoľkokrát do roka ma nájdeš aj na "vandrovke" na masovo neprebádaných, menej komerčných miestach doma či vo svete. V mojom portfóliu nájdeš služby, ktoré využívam na pravidelnej báze pre seba a svojich klientov. Napr. z offline sféry si ma môžeš najať na vizuálnu prípravu nehnuteľnosti tzv. HOMEstaging, z online sféry na služby ako vytváranie contentu a vizuálov (nie len) pre Tvoje "storíčka" na soc. sieťach, posterov, letákov, katalógov , ingfografík či vytvorenie unikátnych vizuálov pre Vašu značku ako LOGO, vizitky, plagáty/certifikáty, etikety/vinety, svadobné oznámenia, logá či vtipné odkazy na látkové/papierové tašky či tričká a mikiny a mnohé iné. Vitaj srdečne vo svete mojich služieb a budem rada keď sa v nich pre svoje napredovanie a podnikanie nájdeš a oslovíš ma. Určite nájdeme spoločnú reč. Budem sa tešiť.

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 15. 1. 2023
hodnotenie 100.00%
predaj 0