placeholder

Kategórie

Vytvorím PRINT k príspevku na Facebook stránku skupinu či osobný profil na MILIÓN spôsobov na mieru

profile icon
Digi_D
placeholder
(64)
offline

Prehľad

Cena5,00 €
Doručenie do1 deň
Počet
1
Dodatočné služby
20,00 €
35,00 €
52,00 €
60,00 €
82,00 €

Popis

Ste firma či si na voľnej nohe a máš vlastnú Facebook profesionálnu či hobby stránku/skupinu a chcel/a by si ju viesť ako  skutočný PRO? Bez pravidelných príspevkov to nepôjde. A zaujímavé príspevky bez super vizuálu sú ako lahodná káva servírovaná v "horčičáku".  

Sociálne siete musia pracovať pre Teba. Ty sa venuj obsahu príspevku a reklame. Ja pre Teba vytvorím pútavé PRINT-y , s presnou mierkou pre Facebook príspevok. 

Téma? Na MILIÓN spôsobov. Podľa seba a potrieb Tvojho biznisu či skupiny, ktorú vedieš. Odkomunikuj svoju predstavu, ktorú chceš v príspevku vykričať do sveta a ja Ti vytvorím print.

Objednaj si radšej VÝHODNÝ BALÍK printov( pozri nižšie)

 

 

Inštrukcie

Pre plynulý chod tvorby si odkomunikujeme vopred:

  1. Tvoju predstavu
  2. Preferencie štýlu, farebnú škálu
  3. Aké máš publikom, followerov, aby sme vedeli zaradiť ten správny vizuál
  4. Všetko , čo považuješ za potrebné, aby dané printy obsahovali
phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

O predajcovi

Poznajú ma ako kreatívnu, všestrannú, ale zároveň pragmatickú dušu. Študovala som u nás na Slovensku na UKF psychológiu, filozofiu v Nitre a neskôr v NYC na NYAID, interiérový dizajn. Dlhé roky som pracovala v zahraničí pre značky ako Calvin Klein a Tommy Hilfiger v oblasti vizuálneho predaja a marketingu. K absolútnemu šťastiu mi stačí môj milovaný domov, šálka čaju a dobrá kniha. Ale niekoľkokrát do roka ma nájdeš aj na "vandrovke" na masovo neprebádaných, menej komerčných miestach doma či vo svete. V mojom portfóliu nájdeš služby, ktoré využívam na pravidelnej báze pre seba a svojich klientov. Napr. z offline sféry si ma môžeš najať na vizuálnu prípravu nehnuteľnosti tzv. HOMEstaging, z online sféry na služby ako vytváranie contentu a vizuálov (nie len) pre Tvoje "storíčka" na soc. sieťach, posterov, letákov, katalógov , ingfografík či vytvorenie unikátnych vizuálov pre Vašu značku ako LOGO, vizitky, plagáty/certifikáty, etikety/vinety, svadobné oznámenia, logá či vtipné odkazy na látkové/papierové tašky či tričká a mikiny a mnohé iné. Vitaj srdečne vo svete mojich služieb a budem rada keď sa v nich pre svoje napredovanie a podnikanie nájdeš a oslovíš ma. Určite nájdeme spoločnú reč. Budem sa tešiť.

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 15. 1. 2023
hodnotenie 100.00%
predaj 0