placeholder

Kategórie

Príspevky na sociálne siete grafika-text

Prehľad

Cena200,00 €
Doručenie do3 dní
Počet
1

Popis

Potrebujete plniť vaše sociálne siete obsahom? Nemáte grafika ani copywritera? Ste na správnom mieste!

FACEBOOK + INSTAGRAM 

12 x príspevok na mesiac - komplet grafika + texty + vhodné hastagy

16x príbehov na mesiac - komplet grafika + texty

Cena sa vzťahuje na tento balík a platí pre obe sociálne siete. Či už sa rozhodnete pre rovnaký obsah na každú platformu alebo pre odlišný cena sa nemení. Grafiku a texty spracujem sama, na základe vašich požiadaviek. 

V prípade záujmu o individuálnu cenovú ponuku ma prosím kontaktujte. Teším sa na spoluprácu! :) 

Inštrukcie

Budem od vás potrebovať presnú predstavu toho, ako by mal obsah vyzerať. Či už to bude rovnaká šablóna alebo každá má vyzerať inak. Taktiež to čo chceme postovať na sociálne siete. Pokiaľ predstavu nemáte, môžete to nechať na mňa a o všetko sa postarám. 

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

O predajcovi

Mojou hlavnou činnosťou je freelance v oblati PPC reklamy, Google Ads a Fb Ads, pre klientov zabezpečujem aj jednoduchú grafiku na sociálne siete k príspevkom a príbehom + copy texty. Pomocou reklamy na sociálnych sieťach alebo PPC reklamy na Googli, zvyšujem celkový počet konverzií na weboch či už sú to priame nákupy alebo leady. Som cenovo dostupná aj pre jednotlivcov no zároveň si zakladám na vysokej kvalite mojej práce. Reklame sa venujem už cez 6 rokov a mám k dispozícii aj referencie. Pokiaľ chcete niekoho naozaj profesionálneho so skúsenosťami určite ma oslovte :)

aktívne objednávky 1
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 11. 5. 2023
hodnotenie 0.00%
predaj 0