placeholder

Kategórie

Správa sociálnych sietí

profile icon
EPasistent
offline

Prehľad

Cena130,00 €
Doručenie do30 dní
Počet
1

Popis

Máte už vytvorenú stránku na Facebooku alebo založený účet na Instagrame a nemáte čas sa venovať ich správe? Zaberá vám pridávanie príspevkov, tvorba reelsov, príbehov celé hodiny a neostáva vám čas na ostatné aktivity, ktoré sú prínosné pre vaše podnikanie?

Ponúkam vám dlhodobú aj krátkodobú správu sociálnych sietí (FB, IG). Na rozsahu práce sa vieme dohodnúť po vzájomnej komunikácii a prebratí požiadaviek. Cena uvedená v inzeráte je základná (za mesiac) a obsahuje:

  • tvorba príspevkov, príbehov, jednoducho obsahu, ktorý bude publikovaný po vzájomnej komunikácii
  • komunikácia s publikom, zákazníkmi, fanúšikmi
  • odpisovanie na správy, komentáre
  • blokovanie nevhodných komentárov, príspevkov.
  • Ďalšie doplnkové služby ako napríklad písanie článkov, vyhľadávanie vhodných kandidátov na možné spolupráce, prípadne tvorba kampaní po vzájomnej dohode.

    Inštrukcie

    Pred objednaním služby ma prosím kontaktujte v súkromnej správe. Napíšte prosím niečo o Vašej firme (stránke), ako by ste si predstavovali spoluprácu a aké máte požiadavky.

    phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

    O predajcovi

    Moje meno je Erika, som absolventkou Ekonomickej univerzity v Bratislave. Aktuálne pôsobím ako virtuálna asistentka, ktorá pomáha živnostníkom a podnikateľom s plnením úloh, na ktoré im neostáva čas a oni sa tak môžu venovať rozvoju podnikania. Viem vám pomôcť s administratívou, personalistikou, zákazníckym servisom, online marketingom, správou sociálnych sietí, tvorbou webu, tvorbou loga, fotografií a videí.

    aktívne objednávky 0
    krajina Slovenská Republika
    jazyk Slovenský
    registrácia 16. 11. 2022
    hodnotenie 0.00%
    predaj 0