placeholder

Kategórie

Profesionálny LinkedIn + úprava životopisu

Prehľad

Cena58,80 €49,00 €bez DPH
Doručenie do3 dní
Počet
1
Dodatočné služby
30,00 €25,00 € bez DPH

Popis


Ponúkam komplexnú revíziu a profesionalizáciu vášho životopisu a LinkedIn profilu. S dôrazom na detail, aktuálne trendy a osvedčené metódy v oblasti náboru, vám poskytnem personalizované služby úpravy, ktoré zvýraznia silné stránky, zručnosti a profesionálne úspechy. Nech už ste na začiatku svojej kariéry alebo hľadáte nové príležitosti na rast, môj prístup je navrhnutý tak, aby vám poskytol konkurenčnú výhodu.
  • Profesionálny životopis: Atraktívny, aby odrážal vašu jedinečnú profesionálnu identitu.
  • Optimalizovaný LinkedIn profil: Strategické zlepšenie profilu pre maximálnu viditeľnosť a príťažlivosť pre náborových pracovníkov
  • Personalizované konzultácie: Jedna-na-jedného spätná väzba a usmernenia, ako efektívne komunikovať vašu hodnotu a ambície.

  •  

    Inštrukcie


    Čo budem potrebovať?
  • aktuálny životopis
  • LinkedIn - ak nemáte pomôžem vám ho založiť

  • S mojou odbornou pomocou otvoríte dvere k novým príležitostiam a dosiahnete kariérne ciele, o ktorých ste doteraz len snívali.
    phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

    O predajcovi

    Som Patrik a venujem sa eventovému plánovaniu už viac ako 3 roky. Mojou silnou stránkou je zmyslel pre detail, vášeň a prístup, ktorý z vašej udalosti spraví nezabudnuteľný zážitok. Moje služby zahŕňajú širokú škálu eventov - od narodeninových osláv a inšpirujúcich prednášok až po profesionálne pracovné udalosti. Mojou filozofiou je pristupovať ku každej udalosti s čerstvým pohľadom, pričom kladiem dôraz na inováciu a personalizáciu. Spoločne vytvoríme okamihy, ktoré zostanú v pamäti navždy. Taktiež ponúkam komplexnú revíziu a profesionalizáciu vášho životopisu a LinkedIn profilu. S dôrazom na detail, aktuálne trendy a osvedčené metódy v oblasti náboru, vám poskytnem personalizované služby úpravy, ktoré zvýraznia vaše silné stránky, zručnosti a profesionálne úspechy. Nech už ste na začiatku svojej kariéry alebo hľadáte nové príležitosti na rast, môj prístup je navrhnutý tak, aby vám poskytol konkurenčnú výhodu.

    aktívne objednávky 0
    krajina Slovenská Republika
    jazyk Slovenský
    registrácia 26. 3. 2024
    hodnotenie 0.00%
    predaj 0