placeholder

Kategórie

Vytvorím Vám pútavý grafický životopis

profile icon
foxina224
(3)
offline

Prehľad

Cena15,00 €
Doručenie do5 dní
Počet
1
Dodatočné služby
20,00 €
30,00 €

Popis

Vytvorím pre Vás životopis v pútavom grafickom prevedí.


Prečo je v dnešnej dobe potrebné disponovať s kvalitným životopisom?
Môžeme úprimne povedať, že na trhu práce je momentálne v ponuke viacero kvalitných pracovných pozícií a na každú jednu pozíciu sa hlási X uchádzačov. Je potrebné byť preto dôsledný už pri samotnom prvom kontakte s potencionálnym zamestnávateľom.


Odkiaľ mám vedomosť, že je prvý kontakt dôležitý?
Pracovala som v marketingovej spoločnosti, v ktorej som postupom času bola vďaka mojim skúsenostiam a huževnatosti zodpovedná aj za pozývanie kandidátov na pracovné pohovory, ktoré som viedla a následne školila vybraných ľudí na pracovné pozície. Z tejto práce som sa naučila, že niektorí ľudia v sebe ukrývajú silný potenciál, ktorý ale nevedia vyjadriť, a tak sami seba predať. Následne som sa životom v zahraničí naučila aké je dôležité sa odlíšiť a byť niečím výnimočný. Neraz ma kontaktovali na pohovor práve kvôli životopisu. A teraz chcem pomôcť aj Vám :)

Inštrukcie

Čo od Vás budem potrebovať?
-váš spísaný životopis
-odhodlanie dať zo seba maximum :)
-zvyšok si spolu prejdeme v osobnej komunikácii


P.S.: Pokiaľ si prajete pomôcť aj so štylistikou, som tu pre Vás. 
phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

O predajcovi

Ahojte, volám sa Liv a venujem sa copywritingu a digital marketingu už cez 6 rokov. Do sveta marketinu som sa dostala úplnou náhodou ešte v roku 2016. Počas uplynulých rokov som pracovala ako Community Manager, ale aj ako Digital Marketing Manager v zahraničí a na Slovensku. Najradšej však pracujem ako textár, urobím content pre webové stránky, napíšem články na blogy, ale aj editujem prácu iných. Ovládam prvky SEO (on & off page), pracovala som s analýzami a dátami z Google toolov, Shopify alebo Wordpress, vďaka čomu dokážem pochopiť content problematiku zo širokého spektra. Osobne som inak kreatívny človek, ktorý sleduje trendy a obľubuje inovácie, ktoré druhým uľahčujú život alebo zvýšia celkovú životnú úroveň. Avšak napriek všetkej technológii, ktorú sama používam denne nielen profesionálne, som staromódny sentimentálny človek, ktorý stále číta knihy v papierovej väzbe, miluje prírodu a je hrdým vlastníkom dvoch roztopašných mačiek a poslušného psíka :)

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 6. 4. 2017
hodnotenie 100.00%
predaj 0