placeholder

Kategórie

Vytvorím profesionálne stránky cez software Webnode

profile icon
gumy_99
placeholder
(8)
offline

Prehľad

Cena49,00 €
Doručenie do5 dní
Počet
1

Popis


Vytvorím Vám profesionálne stránky cez software WEBNODE. Webovú prezentáciu vytvorím v stanovenom čase a podľa Vašich predstáv. (priemerne do 72 hodín) Vytvorenie webstránky, kde si budete môcť sami meniť potrebné údaje ako: kontakt, fotografie, texty, ponuky atď. Zapísanie do google a iných katalógov, základné vloženie textov a všetkého potrebného pre chod webu. Pridávanie HTML kódov taktiež v cene.3  Mesiace od vytvorenia a spustenia webu technická podpora zadarmo. Výber z mnoho predpripravených profi šablón.

Na Vašu webstránku Vám vložím aj ONLINE CHAT - budete môcť poskytovať online podporu a komunikovať ONLINE so svojimi návštevníkmi stránky! A to úplne zadarmo.

Pred objednaním ma prosím kontaktujte cez správu (aby sme sa dohodli na všetkom potrebnom).

Pokiaľ chcete mať vlastnú doménu: Priradenie domény (.sk, .com, .eu,...) od 15 EUR / ROK!  Prémiový balík služieb od 1,95€/mesiac obsahuje: profesijný e-mail, viac služieb.- info cez správu. 

Inštrukcie

kontaktujte ma cez správu. Na všetkom sa dohodneme.
phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

O predajcovi

Venujem sa prevádzke internetového portálu, spravujem a vytváram PPC kampane, FB page, spravujem FB kampane. Vytváram webstránky pomocou software webnode. Spravujem webstránky a pomôžem s webstránkou vytvorenou cez software webnode. V prípade otázok ma neváhajte kontaktovať. Dodanie služieb ako Adwords kampaň je zvyčajne do 24 hodín aj skôr, podľa počtu objednávok.

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 21. 1. 2014
hodnotenie 87.50%
predaj 0