placeholder

Kategórie

Ja spravím PPC Reklamu - účet na Google adwords + 75 EUR kredit

profile icon
gumy_99
placeholder
(8)
offline

Prehľad

Cena49,00 €
Doručenie do7 dní
Počet
1

Popis


V skratne čo je to PPC? : PPC je jedinečný, účinný a v dnešnej dobe aj najpopulárnejší spôsob propagácie svojho tovaru, služieb a iného na internete. Pri PPC kampaniach platíte len za návštevníkov, ktorý skutočne navštívia Vašu webstránku a maju záujem o Vaše služby. Vaša reklama sa môže zobraziť tisíc krát ale platíte len za tých čo na ňu naozaj kliknú. Ponúka Vám aj dokonalý prehľad o návštevníkoch, zdrojoch, kľúčových slovách a mnoho iných dôležitých informácií. Ja Vám vytvorím profesionálnu PPC kampaň za 49 eur (poplatok za vytvorenie účtu aj s nastavením kampaní či rozpočtu + Vám nastavím bonus KREDIT vo výške 75 EUR (podmienka, že investujete 25 EUR následne Vám pripíše systém 75 EUR ako bonus). Zabezpečím kompletné vytvorenie kampane pre PC ako i pre Tablety a mobilné zariadenia. Kampane zacielim priamo na požadované frázy. V cene je aj 6 mesiacov spravovania kampane zdarma.

Inštrukcie

Inštrukcie: web stránku alebo projekt, ktorý sa bude mať spropagovať. Pred samotným začatím práce budem potrebovať vedieť niekoľko informácií: kde budeme reklamu propagovať (reklamná či vyhľadávacia sieť, možnosť oboch naraz), či budeme chcieť zamerať sa na niečo konkrétne alebo len všeobecne celý web spropagovať. Či máte záujem o jednorázovú reklamu alebo na dlhšie obdobie. V cene je aj 75€ kupón na adwords. 


- 7 dní je maximálny, dodám i skôr, záleží na rýchlosti jednania aj z Vašej strany.
Pred objednaním služby mi PROSÍM napíšte správu, aby sme sa vopred dohodli na podmienkach.
phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

Hodnotenia

(7)
1 / 2
user

aresares

nie som spokojný

user

marco32

Veľmi spokojný, výborná práca a komunikácia

user

1matus1

spokojnost... promptna komunikacia...

user

rysauka1986

Milý a ochotný. Odporúčam

user

Webrok

som spokojný

O predajcovi

Venujem sa prevádzke internetového portálu, spravujem a vytváram PPC kampane, FB page, spravujem FB kampane. Vytváram webstránky pomocou software webnode. Spravujem webstránky a pomôžem s webstránkou vytvorenou cez software webnode. V prípade otázok ma neváhajte kontaktovať. Dodanie služieb ako Adwords kampaň je zvyčajne do 24 hodín aj skôr, podľa počtu objednávok.

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 21. 1. 2014
hodnotenie 87.50%
predaj 7