placeholder

Kategórie

Preklad slovenský verzus anglický jazyk Tvorba anglických textov

profile icon
gwyneth2905
(1)
offline

Prehľad

Cena5,00 €
Doručenie do2 dní
Počet
1

Popis

Kvalitne a promptne preložím texty zo slovenského do anglického jazyka. Prekladám technické, odborné, filozofické texty či texty iných zameraní.

Ponúkam tvorbu a úpravu anglických textov.
Najčastejšie typy textov sú: web stránka, životopis, motivačný list, články o životnom štýle, technické popisy, cestopisy.

Moja úroveň angličtiny je porovnateľná s rodenými "native speakers" a jej znalosť vychádza zo štúdia a niekoľkoročnej praxe v rôznych krajinách a firmách v zahraničí.

Vo voľnom čase píšem life-style blog v angličtine a prekladám web stránky. Mnohokrát na Slovensku firmy podceňujú význam kvality anglickej verzie svojej web stránky. Veľmi rada upravím a vylepším už aj existujúce texty.

Cena za normostranu (1800 znakov s medzerami) je 5€.

Krátke texty dodám maximálne do 2 dní, podľa možností hneď obratom. Pri dlhších textoch sa dohodneme individuálne.


Inštrukcie

Pôvodný text.
Pre tvorbu textov spíšte vaše predstavy a očakávnia. Odporúčam uviesť nakoľko si môžem ponechať voľné ruky pre svoju kreativitu resp. akého štýlu a rozsahu by som sa mala pridŕžať.
phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

O predajcovi

Už niekoľko rokov sa presúvam medzi krajinami a kontinentmi. Po štúdiách na vysokej škole na Slovensku a v Austrálii som pracovala niekoľko rokov v mediálnej oblasti v Nórsku. Za posledné roky som radikálne zmenila život Nachádzam sa vždy niekde v blízkostí pláží, učím sa poznávať život z druhej strany a hlavne samu seba. Vo voľnom čase rada píšem a venujem sa rôznym športom, prevažne surfovaniu. Mojou životnou motiváciou je však pomáhať druhým alebo správnejšie motivovať ich a naviesť ich tak aby oni našli vlastnú silu a cestu.. Angličtina je už môj prvý jazyk. A veľmi rada sa podelím o moje skúsenosti pri hľadaní práce v zahraniči. Celoživotne sa venujem sebavzdelávaniu a liečiteľstvu a veľmi rada pomôžem pri prekonávaní náročných situácií obvzlášť v tomto období.

aktívne objednávky 0
krajina Španielsko
jazyk Slovenský
registrácia 19. 6. 2016
hodnotenie 100.00%
predaj 0