placeholder

Kategórie

Reiki liečenie na diaľku a poradenstvo

profile icon
gwyneth2905
(1)
offline

Prehľad

Cena19,00 €
Doručenie do7 dní
Počet
1

Popis

Celý život sa vzdelávam v oblasti sebarozvoja a zdravého životného štýlu. Či už sa jedná o oblasť športu, výživy, životného prístupu a duchovna.

Rada by som sa so svojimi poznatkami podelila s ostatnými a naplno pomáhala druhým nájsť seba samých a nájsť motiváciu začať si vytvárať život podľa svojich ideálnych predstáv.

Ponúkam cez Skype, Facebook resp. WhatsApp:
Reiki liečenie na diaľku
Konzultáciu v oblasti výživy

Poradenstvo, podporu a nasmerovanie v náročných momentoch vášho života
Mám skúsenosti poradenstva pri depresiách, partnerských problémoch, traumách z detstva, závislostiach.

Ako bonus v prípade záujmu nazriem do vašich Akášských záznamov (dimenzia vedomia, ktorá obsahuje vybračný záznam každej duše  jej minulosti, súčasnosti a budúcnosti) a zašlem vám krátke odpovede na vaše otázky.

15 Eur za 1 hodinovú konzultáciu (plus bonus) je  uvádzacia cena. Aktuálne som sa rozhodla začať sa viac venovať svojmu životnému poslaniu a slúžiť komukoĺvek, kto by mohol moje služby potrebovať.

Inštrukcie

Budem potrebovať vaše celé meno a dátum narodenia, pre rýchlejšie napojenie sa na vás.

Ideálne by bolo si vopred spísať kde sa momentálne nachádzate a kam by ste sa v živote chceli posunúť (nie je to podmienka).

V prípade záujmu o čítanie z Akášskych záznamov odporúčam si predpripraviť otázky tak, aby nešlo len o jednoslovné odpovede. Najčastejšie otázky sa týkajú hľdania príčin aktuálnych dejov vo vašom živote, respektíve poradenstva pri ich riešení a zlepšení aktuálnej situácie.

Najdôležitejšie  zo všetkého je však akceptovať, že my sme si strojcom svojho šťastia  a byť pripravený prevziať zodpovednosť za svoj život a  začať podnikať kroky na ceste za svojim cieľom.

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

O predajcovi

Už niekoľko rokov sa presúvam medzi krajinami a kontinentmi. Po štúdiách na vysokej škole na Slovensku a v Austrálii som pracovala niekoľko rokov v mediálnej oblasti v Nórsku. Za posledné roky som radikálne zmenila život Nachádzam sa vždy niekde v blízkostí pláží, učím sa poznávať život z druhej strany a hlavne samu seba. Vo voľnom čase rada píšem a venujem sa rôznym športom, prevažne surfovaniu. Mojou životnou motiváciou je však pomáhať druhým alebo správnejšie motivovať ich a naviesť ich tak aby oni našli vlastnú silu a cestu.. Angličtina je už môj prvý jazyk. A veľmi rada sa podelím o moje skúsenosti pri hľadaní práce v zahraniči. Celoživotne sa venujem sebavzdelávaniu a liečiteľstvu a veľmi rada pomôžem pri prekonávaní náročných situácií obvzlášť v tomto období.

aktívne objednávky 0
krajina Španielsko
jazyk Slovenský
registrácia 19. 6. 2016
hodnotenie 100.00%
predaj 0