placeholder

Kategórie

Profesionálna správa profilov na sociálnych sieťach

Prehľad

Cena129,00 €
Doručenie do3 dní
Počet
1

Popis

Vydajte sa spolu so mnou na cestu Vášho úspechu na sociálnych sieťach.

 

Špeciálna ponuka: Len 129 € za prvý mesiac!

 

7 rokov skúseností v riadení sociálnych sietí

Som tu, aby som vám ukázala, že sociálne siete nie sú len miestom na zdieľanie obrázkov a textov. Viem, ako vytvoriť zmysluplný obsah, ktorý zaujme. Dôkazom toho je fakt, že som vytvorila viacero profilov s desiatkami tisíc sledovateľov.

 

Znížená cena len 129 € 

Prečo by ste mali platiť viac? Dávam Vám príležitosť overiť si poskytnutú kvalitu za bezkonkurenčnú cenu.

 

Mesačný content plán + 10 postov + príbeh každý deň

 Zabudnite na zbytočné starosti s tvorbou obsahu. Vytvorím pre Vás mesačný plán obsahu, ktorý prinesie výsledky. 

 

Znalosť psychológie sociálnych sietí

Nakoľko som vyštudovala psychológiu, vyznám sa v psychológii online komunity. Poznám triky, ktoré budú priťahovať Vašich sledovateľov, udržia ich pozornosť a vytvoria vzťahy, ktoré vedú k zisku.

Inštrukcie

Potrebovať od Vás budem len prístup na sociálne siete a prípadné popísanie Vašej predstavy (ak ju máte, ak nie, vytvorím Vám kreatívny návrh). Po ujasnení si detailov Vám vypracujem content plán na nasledujúcich 30 dní a po jeho odsúhlasení vypracujem a uverejním jednotlivé, vopred schválené posty + príbehy. 

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

O predajcovi

Ahoj! Moje meno je Henrieta a počas posledných siedmich rokov som sa stal expertom v oblasti online marketingu. Moja profesionálna kariéra sa začala v roku 2016, keď som začala objavovať svoju vášeň práve pre túto oblasť. Odvtedy som svoje zručnosti a skúsenosti v oblasti spravovania sociálnych sietí, realizácie reklamných kampaní, písania textov a korektúr článkov neustále rozširovala a vylepšovala. Na sociálnych sieťach sledujem, analyzujem a prispôsobujem stratégie pre dosiahnutie optimálnej účinnosti. Moje vedenie kampaní zahŕňa hĺbkové porozumenie cieľových skupín, vývoj kreatívnych a inovatívnych reklamných riešení a ich úspešnú realizáciu. Mám tiež silné písomné zručnosti a vedomosti z oblasti gramatiky, ktoré mi umožňujú vytvárať a upravovať obsah, ktorý je nielen chytľavý a informatívny, ale aj gramaticky presný a jasne komunikuje posolstvo značky. Som flexibilná, dôsledná a orientovaná na detail. Mojím cieľom je vždy dosiahnuť najlepšie výsledky pre mojich klientov a pomôcť im rásť. Ak hľadáte niekoho, kto vám pomôže posunúť Váš online marketing na ďalšiu úroveň, som tu presne pre vás. Teším sa na spoluprácu!

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 15. 9. 2023
hodnotenie 0.00%
predaj 0