placeholder

Kategórie

Vytvorím Windows Aplikáciu

profile icon
hexiy_dev
placeholder
placeholder
(19)
offline

Prehľad

Cena450,00 €
Doručenie do20 dní
Počet
1

Popis

Naprogramujem Windows aplikáciu v jazyku C#.
Môže ísť o zadanie do školy, jednoduchú pomôcku do firmy, alebo komerčnú aplikáciu. Pracoval som na rôznych typoch aplikácii, napríklad software pre photobooth ktorý ovládal DSLR kameru, prezentáciu pre televíziu v Café, aplikáciu na počítanie ceny materiálu, alebo interaktívne hry pre kiosk(tieto aplikácie nájdete v mojom portfóliu, link v profile).

Inštrukcie

Budem od vás potrebovať predovšetkým vypracovaný dizajn aplikácie, buď v PDF dokumente alebo na platforme ako je napríklad Figma, kde bude popísaná funkcionalita, dizajn, animácie, poprípade referencie a podobné už existujúce aplikácie.

Ak si na takýto dokument netrúfate, tak stačí čo najdetajlnejší popis aplikácie v textovom súbore.

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

O predajcovi

Už 5 rokov pracujem fulltime ako herný developer v Unity3D. Tu na Jaspravím.sk som za posledných 7 rokov stihol dokončiť množstvo projektov, boli medzi nimi Android aplikácie, Windows aplikácie, naprogramované a poskladané Arduino projekty, hry, interaktívne kiosk náučné aplikácie, aplikácie pre zobrazovanie reklám v TV v podniku. Moje portfólio kde sú zobrazené niektoré projekty na ktorých som pracoval nájdete na https://dev.hexiy.com Inzeráty sa často menia preto mi kľudne napíšte správu a určite sa dohodneme.

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 14. 4. 2016
hodnotenie 100.00%
predaj 0