placeholder

Kategórie

Preklady z/do ruského jazyka

profile icon
horoso
placeholder
(13)
offline

Prehľad

Cena5,00 €
Doručenie do10 dní
Počet
1
Dodatočné služby
10,00 €
6,00 €
3,00 €
2,00 €

Popis

Poskytujem profesionálny,rýchly a hlavne spoľahlivý preklad textu v oblasti ruského jazyka. Žiadne doslovné preklady á la translator, strojené formulácie. Myšlienka pôvodného textu bude čo najpresnejšie prenesená do prekladu.
Mám štátnu skúšku ,viem teda preložiť text z akejkoľvek oblasti.Cena je za 1normostranu.Viem poskytnúť aj stručný výťah študijného materiálu, prípadne prepis rôznych textov. Cena sa dohodne podľa poskytnutej služby.
Špecializujem sa hlavne (ale nie len) na humanitné vedy, medzinárodné vzťahy,Európsku úniu, ekonomiku a cestovný ruch, históriu, filozofiu. spoľahlivo zachytím dôležité informácie a podstatu obsahu.

Inštrukcie

Podklady textu, ktoré mám preložiť vo formáte MS Office alebo scanovaný/kopírovaný. Kupujúci špecifikuje zameranie a účel výsledného textu.
phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

Hodnotenia

(1)
user

Namura

som spokojný

O predajcovi

Som spoľahlivý a tvorivý človek, ktorý vám rád pomôže s administratívnymi prácami všetkého druhu - prepisy, evidencia, korekcie. Prekladám z/do ruského jazyka. Poskytujem hodiny ruštiny (konverzácia, príprava na pracovný pohovor, doučovanie...), slovenčiny pre cudzincov .... Všetko rýchlo, kvalitne a v príjemnej atmosfére vzájomnej spolupráce.

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 26. 11. 2013
hodnotenie 100.00%
predaj 1