placeholder

Kategórie

Vytvorenie firemného profilu / stránky na Facebooku či Instagrame

profile icon
jakubgreguska10
placeholder
(43)
offline

Prehľad

Cena30,00 €
Doručenie do2 dní
Počet
1

Popis

Sociálne siete sú jedným z najlepších miest na prezentáciu vašej firmy. Väčšina vašich verných zákazníkov navštevuje sociálne siete každý deň.

Sociálne siete predstavujú v dnešnej dobe významnú časť online marketingu. Ak zameriate online marketing na svet sociálnych sietí a dokážete z toho vyťažiť maximum, dosiahnete zvýšenie návštevnosti vašej webovej stránky.

Čo vám prinesie založenie firemného profilu alebo stránky?

Benefity vytvorenia firemného profilu spočívajú v tom, že neplatíte žiadne poplatky za doménu alebo webhosting, získate priestor na prezentáciu vašej firmy, produktov alebo služieb. Samozrejmosťou bude aj stály kontakt a vybudovanie si vzťahu so zákazníkmi, čo vedie k následnému získaniu nových návštevníkov webovej stránky.

Ponúkam vytvorenie novej firemnej stránky na Facebooku alebo Instagrame.

Cena je stanovená za bežný úkon: vytvorenie, nasadenie, nastavenie stránky. Za náročnejšie úkony bude cena stanovená individuálne.

Inštrukcie

Po prvotnom kontakte, a objasnení požiadaviek, analyzujem váš biznis a vytvorim optimálnu firemnú stránku na platforme Facebooku alebo Instagram.

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

O predajcovi

Som študent vysokej školy, konkrétne Univerzita Mateja Bela v odbore manažment. Strednú školu som absolvoval so zameraním na IT študijný odbor Informačné a digitálne technológie. Mladý študent so záujmom o moderné IT technológie, tiež aj o online marketing a junior manažment.

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 29. 1. 2023
hodnotenie 100.00%
predaj 0