placeholder

Kategórie

Emočný koučing

profile icon
JanielaKoučing
placeholder
(106)
offline

Prehľad

Cena25,00 €
Doručenie do10 dní
Počet
1

Popis

Máte pocit, že váš život je kolotoč rozčuľovania sa, hnevania sa a v ničom sa vám nedarí? Zmeňte to s emočným koučom. Posvieťte si spolu so mnou na vaše emócie a zistite, akú emocionálnu výbavu vám rodičia namixovali v detstve, aké máte koreňové presvedčenia (tiež vznikli v detstve) a aké schémy ovplyvňujú vaše vzťahy. Keď pochopíte, ktoré emócie vás od druhých vzďaľujú a ktoré vás k nim približujú a začnete vedome používať tie druhé, nastúpite krásnu cestu zlepšovania vašich vzťahov k druhým i k sebe.

Koľko rozhovorov budete potrebovať? Niekedy stačí jeden, ale väčšinou je potrebných 5-6, aby ste nastúpili cestu transformácie. Ak si objednáte jeden rozhovor, nezaväzuje Vás to k však k ďalším piatim. Bude to iba na vás. Už po  prvom sedení získate zručnosti, ktoré môžete smelo používať vo svojom živote.

Nenechajte sa k radostnému životu dokopať, nechajte sa k nemu dokoučovať. Je to zábavnejšie a menej to bolí.

Cena 25,- eur je za jeden rozhovor/sedenie v rozsahu 75 - 90 minút.

Inštrukcie

Túžbu a odhodlanie zmeniť svoj život cez seba, nie cez druhých. Chuť na sebe pracovať. Dôveru v koučing.
I keď neviete, čo presne chcete riešiť, verte, že na to prídete počas rozhovoru so mnou.

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

Hodnotenia

(3)
user

gandr

som spokojný

user

Ena.Ban

som spokojný

user

Bartik16

som spokojný

O predajcovi

Som kouč, ktorý vám ukáže váš život úplne z iného uhla, než v ktorom ho vidíte vy. Pri koučovaní (či už osobne alebo cez skype) venujeme pozornosť hlavne emóciám, ktoré nás často ovládajú a bránia nám žiť život v radosti. Buď nás emócie od druhých oddelia, alebo priblížia. Nasmerujem vás k tým emóciám, ktoré vás budú z druhými zbližovať, takže vaše vzťahy budú plné radosti a harmónie. Ináč som pozitívna osôbka, ktorá sa snaží nič nesiliť, nič nepreháňať a všetko robiť s radosťou. Rada behám, cvičím jogu, čítam knihy. Fascinuje ma numerológia a astrológia deviatich planét, ktorá mi pomohla zlepšiť vzťahy nielen v našej rodine, ale aj v práci. Využívam silu pozitívnych emócií, ktorá je v každom z nás, len ju treba odblokovať. Pomáham ľuďom zmeniť svoj život, naštartovať sa smerom k svojim snom a cieľom. Verím, že každá myšlienka vytvára realitu človeka a že najlepšieho lekára máme v sebe. Len musíme prestať pochybovať :-)

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 15. 11. 2012
hodnotenie 100.00%
predaj 3