placeholder

Kategórie

Ja spravím - Kurz moderovania

Prehľad

Cena52,00 €
Doručenie do3 dní
Počet
1

Popis

Kurz moderovania. 5 hodín výučby ako uspieť a správne sa prezentovať v médiách ako moderátor , redaktor priamo v live vysielaní. Bohaté osobné skúsenosti  počas pôsobenia v mediách viac ako 6 rokov vám odovzdám na  tomto kreatívnom a vzdelávacom  kurze.
Kurz prebieha pre záujemcov online - prostredníctvom aplikácie messenger z pohodlia Vášho domova.
Dohodnite si termín absolvovaniu kurzu.


Cena v sebe zahŕňa CD nosič s učivom, 5 hodín intenzívnej výučby

Inštrukcie

osobne sa zúčastniť kurzu
phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

Hodnotenia

(7)
1 / 2
user

ivancupan

som spokojný

user

jaspravimlacno

velmi spokojny,doporucam. mal som zaujem nahravat video podcasty a prirodzene vyzerat pred kamerou a komunikovat a to sa mi aj poradilo. cenne rady

user

JayPe

som spokojný

user

nepelamarek

Odporúčam kurz každému, kto má záujem o profesionálne a dôstojné vystupovanie. Lektorka mi poskytla veľa cenných rád pri vystupovaní pred kamerou.

user

michala.v

som spokojný

O predajcovi

Venujem sa redaktorskej , lektorskej a vydavateľskej činnosti. Organizujem kurzy , ktoré orientujem pre všestranný rozvoj osobnosti pre aktívne uplatnenie jedincov v bežnom živote a pozitívne naladenia . Poradenstvo poskytujem formou osobných a e-mail konzultácií. Fashion / for ladies a interierový / dizajn je mojou srdcovkou , venujem sa jej profesionálne niekoľko rokov . Na svojom osobnom konte mám 2 módne prehliadky vlastnej značky . Články PR , ktoré pripravujem sú širokospektrálneho zamerania v reálnom živote / tematiky babinec orientované pre dámy, vedecká astrológia , terapeutický význam farieb a obdivujem čaro liečivých kameňov , ktoré pretváram do šperkov . Moderujem spoločenské udalosti a kultúrne podujatia , ktoré ako organizujem a aj usporiadam na kľúč . Som držiteľkou osvedčenia - Lektor pod patronátom Ministesrtva školstva. Jaspravím som objavila náhodou na Facebooku a ihneď ma oslovil a tak som sa zaregistrovala . Som s ním veľmi spokojná a rozširuje môj kreatívny obzor možností.

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 26. 1. 2014
hodnotenie 90.91%
predaj 7