placeholder

Kategórie

Ja spravím intranet pre vašu firmu

Prehľad

Cena120,00 €
Doručenie do30 dní
Počet
1

Popis

Máte vo firme množstvo excelovských tabuliek ktoré si zdieľate, posielate a zložito prepisujete vzorce na výpočty aktuálnych stavov a štatistík? S rozrastajúcou sa firmou to môže prerásť cez hlavu a preto sa hodí mať prehľadný interný systém, ktorý zastreší všetku administráciu a organizáciu vo firme. 

Vytvorím pre vašu firmu interný systém podľa vašich požiadaviek. Po nasadení na server bude možné aby každý váš zamestnanec mal svoje prihlasovacie údaje do systému a prístup len k oblastiam aplikácie ktoré mu sami nastavíte. Systém môže obsahovať napríklad správu zamestnancov, skladu, objednávok a rôzne štatistiky. 

Inštrukcie

Uvedená cena je za deň mojej práce. Doba dodania sa samozrejme môže líšiť podľa rozsahu zadania. Po prediskutovaní Vašich požiadaviek vytvorím cenovú ponuku. 

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

O predajcovi

Som programátorka na voľnej nohe. Vyštudovala som bakalárske štúdium v obore aplikovaná informatika a už sedem rokov sa venujem vývoju aplikácií hlavne v Java technológiách. Vo voľnom čase sa venujem vektorovej grafike a úprave produktových fotografií.

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 5. 1. 2024
hodnotenie 0.00%
predaj 0