placeholder

Kategórie

Vypracujem sanitačné plány pre Vašu prevádzku

profile icon
Juraj_dn
offline

Prehľad

Cena80,00 €
Doručenie do7 dní
Počet
1

Popis

Ahojte volám sa Juraj a v oblasti potravinárstva, kvality a hygieny potravín sa profesionálne pohybujem viac ako 5 rokov. Pri svojej práci som zodpovedný a dôkladný. Mám schopnosť analyzovať riziká spojené s potravinami a navrhnúť primerané kontrolné opatrenia na minimalizáciu týchto rizík.

Ponúkam vypracovanie dokumentácie, týkajúcej sa správnej výrobnej praxe a HACCP, správnej hygienickej praxe, vrátane sanitačných plánov a príslušnej evidencie, prevádzkových režimov, tvorbu školiacich materiálov pre Vašich zamestnancov o osobnej a prevádzkovej hygiene, prípadne podľa dohody aj o inyýh témach z oblasti potravinárstva a sanitácie. Ponúkam aj konzultácie týkajúce sa potravinovej legislatívy, označovania potravín a schvaľovania/registrácie potravinárskych prevádzok.

V čom som iný oproti ostatným?

U mňa dostanete dokumentáciu ušitú presne na Vašu prevádzku, žiadne náhodné texty stiahnuté z internetu, z ktorých nebudete mat úzitok.

Ďakujem za Váš čas a teším sa na budúcu spoluprácu

Inštrukcie

Čo budem od Vás potrebovať?

Čo najpodrobnejšie mi opíšte Vašu predstavu a požiadavky

Názov a sídlo spoločnosti

Adresa  prevádzky

Názvy čistiacích a dezinfekčných prostriedkov ktoré používate

Ostatné potrebné informácie si vyžiadam podľa potreby v priebehu objednávky

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

O predajcovi

Ahojte volám sa Juraj a v oblasti potravinárstva, kvality a hygieny potravín sa profesionálne pohybujem viac ako 5 rokov. Pri svojej práci som zodpovedný a dôkladný. Mám schopnosť analyzovať riziká spojené s potravinami a navrhnúť primerané kontrolné opatrenia na minimalizáciu týchto rizík. Ponúkam vypracovanie dokumentácie, týkajúcej sa správnej výrobnej praxe a HACCP, správnej hygienickej praxe, vrátane sanitačných plánov a príslušnej evidencie, prevádzkových režimov, tvorbu školiacich materiálov pre Vašich zamestnancov o osobnej a prevádzkovej hygiene, prípadne podľa dohody aj o inyýh témach z oblasti potravinárstva a sanitácie. Ponúkam aj konzultácie týkajúce sa potravinovej legislatívy, označovania potravín a schvaľovania/registrácie potravinárskych prevádzok. V čom som iný oproti ostatným? U mňa dostanete dokumentáciu ušitú presne na Vašu prevádzku, žiadne náhodné texty stiahnuté z internetu, z ktorých nebudete mat úzitok. Čo budem od Vás potrebovať? Čo najpodrobnejšie mi opíšte Vašu predstavu a požiadavky Názov a sídlo spoločnosti Adresa prevádzky Zameranie prevádzky - reštaurácia, kaviareň, výroba potravín (ak áno aka)… Podorys a fotografie prevadzky Ostatné potrebné informácie si vyžiadam podľa potreby v priebehu objednávky Ďakujem za Váš čas a teším sa na budúcu spoluprácu

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 15. 2. 2024
hodnotenie 0.00%
predaj 0