placeholder

Kategórie

Profesionálne spracovanie technickej dokumentácie a tvorba inovatívnych výkresov a 3D modelov

profile icon
jz1990
offline

Prehľad

Cena5,99 €
Doručenie do7 dní
Počet
1
Dodatočné služby
49,99 €
49,99 €

Popis

Váš projekt je naša vášeň! Sme odborníci v oblasti spracovania technickej dokumentácie, tvorby detailných výkresov a vytvárania presných 3D modelov, ktoré pomôžu vašim nápadom premeniť sa na realitu.

Inovácia a precíznosť: Naša skúsená a vášnivá tímová skupina sa vždy snaží prekročiť hranice, prinášať nové myšlienky a inovatívne riešenia, aby vaše projekty vynikli.

Detailné výkresy: Naša schopnosť prenášať vaše myšlienky na papier je bezkonkurenčná. S precíznym ovládaním CAD softvérov a vysokou úrovňou technickej presnosti sme schopní vytvárať výkresy, ktoré presne zobrazujú vaše požiadavky.

3D modelovanie: Sme na čele v oblasti 3D modelovania. Pomocou najmodernejších softvérových nástrojov vytvárame živé, realistické 3D modely, ktoré vám umožnia vidieť váš projekt z každého uhla.

Ak hľadáte spoľahlivého partnera, ktorý vám pomôže vytvoriť a vizualizovať vaše technické nápady, ste na správnom mieste! Kontaktujte nás ešte dnes a spoločne dosiahnime vaše ciele!

!!! Cena je za 1 ks výkresu

Inštrukcie

Svoje podklady ( obrázky, fotografie, výkresy ) posielajte po dohode v správe.

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

O predajcovi

Ahoj! Som mladý chalan, ktorý popri zamestnaní robí grafiku ako hobby. V ponuke mám tvorbu grafiky, kalendárov, pozvánok, vizitiek, plagátov, fotografií, posterov, obrazov, reklamných predmetov, textilu a veľa iného. Moje práce si môžete pozrieť v portfóliu. Budem rád ak sa na mňa obrátite s akoukoľvek požiadavkou isto spoločne nájdeme to pravé riešenie pre Vás.

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 29. 1. 2021
hodnotenie 0.00%
predaj 0