placeholder

Kategórie

Strih a editácia videa

profile icon
karol.pittner
(40)
offline

Prehľad

Cena11,00 €
Doručenie do3 dní
Počet
1

Popis


Chcete postrihať video, rozhovor, videocast? Skvelé! Mám skúseností so strihaním vidí z cestovania, rozhovorov, motivačných videí, inštruktážnych videí.

Cena: 11 eur/hod práce
Celková cena sa odvíja od množstva práce. Výslednú cenu spolu preriešime na základe vášho budgetu a celkového objemu práce. 

Inštrukcie: Pošlite mi Vaše materiály a predstavu, ako chcete aby Vaše video vyzeralo. 

Inštrukcie

Pošlite mi Vaše materiály a predstavu, ako chcete aby Vaše video vyzeralo. 
phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

Hodnotenia

(3)
user

GabrielKosmaly

S Karolom Pittnerom sa spolupracuje perfektne. Presne chápe, čo chcem. Ani som neveril, že takúto spoluprácu viem nájsť.

user

MirkaSi

som spokojný

user

erik.leitner

som spokojný

O predajcovi

Víchor ma zaviedol do bájnych ciest moderátorstva, herecstva, voiceoverov a k tomu aj prekladov, copywritingu a marketingu. Preto sa za posledné roky sa venujem prekladom popisov produktov, marketingových textov, copywritingu z češtiny do slovenčiny, z češtiny do angličtiny, slovenčiny do angličtiny a naopak. Blogujem, moderujem a cestujem www.karolpittner.com Moderujem rôzne eventy po ČR a SK. Venujem sa aj kreatívnej tvorby obsahu pre webové stránky a sociálne siete ako online marketér. Mám veľa nápadov, ktoré budem rád, keď niekto využije. Fyzicky sa momentálne nachádzam mimo SK avšak som k dispozícii 24h/deň na počítači a e-maily. Teším sa na spoluprácu :)

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 9. 10. 2019
hodnotenie 100.00%
predaj 3