placeholder

Kategórie

Administrativa, seminarne, diplomove prace

profile icon
katarinapol88
placeholder
(17)
offline

Prehľad

Cena4,00 €
Doručenie do14 dní
Počet
1

Popis

Pomozem ci poradim pri tvorbe podkladov pri seminarnych, diplomovych pracach v odbore Socialna praca, alebo blizkych odborov, pomozem s praktickou castou diplomovej prace (vytvorim dotazniky, tabulky, grafy k dotaznikom, hypotezy, vyhodnotenia... )

Cena je 4eurá / 1x A4, môže sa však meniť v súvislosti od konkrétneho úkonu, kupujúci však na to bude vopred upozornený.
Pre viac otazok ma nevahajte kontaktovat.


Tesim sa na spolupracu

Inštrukcie

temu prace v priipade serminarnych diplomovych prac, rozsah, ostatne podklady podla vyziadania


v pripade spoluprace pri administrativnych ukonoch napln tejto prace, podklady 
v pripade pisania kreativnych emailov alebo inzeratov - temu
phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

Hodnotenia

(4)
user

silvi1

som spokojný

user

Michaela0012

som spokojný

user

nina56

som spokojný

user

nina56

S prácou som spokojná, predavajúca bola milá a ochotná, super kominikácia. Odporúčam :)

O predajcovi

Ahojte/Dobrý deň.Volám sa Katka, som 29 ročná pracujúca žienka s ukončeným Vysokoškolským vzdelaním. Keďže zatiaľ nemám svoje detičky, mám pomerne dosť voľného času, ktorý by som chcela venovať niečomu, čo ma naozaj baví. Chýbajú mi staré študentské časy. Písanie seminárnych prác, bakalárskej a diplomovej práce pre mňa na rozdiel od väčšiny študentov nebolo trápenie (až na niektoré pasáže :)) ale radosť. Vždy som sa vo svojich prácach snažila byť dôsledná, držať sa faktov, ale ich aj obohatiť o vlastné postrehy, preto by som rada aj niektorým z vás pomohla pri písaní prác, ak si neviete rady. Mne blízkymi sú odbory sociálna práca a psychológia. Na základnej a strednej škole som rada písala rôzne eseje, slohy, príhovory, v čom som, pri všetkej skromnosti, i vynikala:) preto nemám problém napísať i kreatívne texty, slohy, eseje, či príhovory. Taktiež rada prepíšem texty, nakoľko som si aj tejto činnosti užila veľa ešte za školských čias a taktiež na hodine hospodárskej korešpondencie. K svojej práci vždy pristupujem zodpovedne, som dôsledná a snažím sa čo najviac vyhovieť požiadavkám kupujúceho. Otestujte si ma zadaním úlohy a urobte si názor sami, avšak pevne verím, že sa pridáte do zoznamu mojich spokojných kupujúcich:)

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 15. 10. 2013
hodnotenie 100.00%
predaj 4